Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na ovog su se čovjeka narogili kao da je Hićo, dok je Obama fiiini mirotvorac. Republikanci su bolji od demokrata.
Mada kad vidim kakvi se fashisti na ovim prostorima podržavaju Trumpa samo zato što su demokrati jednom nešto dobro uradili...
O njemu možete misliti šta god želite, ali s njim u Bijeloj kući američka politika nikada nije bila zanimljivija i mediji nikad nisu bili više ismijavani. Gdje je Biden sad, gdje su svakodnevni tekstovi o njemu?
Ima care vijesti o Bidenu svaki dan, ja se ubih od smijeha kako se covjek provaljuje, al na u mainstream medijima nista, to si upravu..
Trump make America great again 2024 !
Mislio sam da je Bush mladji najglupljiji i najruzniji predsjednik USA medzutim pojavio se jos gluplji Trump, dosadan ko proljev, naporan ko da je vladao 20 god, uzas od covjeka.
Laz, Prevara, znali su sve. Zasto lazu? Zasto o ovome nema ni rijeci u ''Glavnim'' medijima... #Fauci #FauciGate #FauciEmails #FauciLeaks Kada Fauci lijeci sebe i familiju... onda je hidrksihlorokyn. Maske nicemu ne sluze, FB propaganda koovidaa, laz u Kongresu, kljucanje stetno i nepotrebno, Kooviid je napravljen i mnogo drugoga na 3200 stranica mailova ovoga senilnoga starca... Zasto Klix ne prica o ovim mailovima?
Nadam se da ne stavljaš pojas dok se voziš u automobilu. Pojas, kao i maske, ništa ne pomaže.
Laz, Prevara, znali su sve. Zasto lazu? Zasto o ovome nema ni rijeci u ''Glavnim'' medijima... #Fauci #FauciGate #FauciEmails #FauciLeaks Kada Fauci lijeci sebe i familiju... onda je hidrksihlorokyn. Maske nicemu ne sluze, FB propaganda koovidaa, laz u Kongresu, kljucanje stetno i nepotrebno, Kooviid je napravljen i mnogo drugoga na 3200 stranica mailova ovoga senilnoga starca... Trump je bio poslednja prepreka ovim kriminalcima.
Donalde donalde bas si prava raja, nekada si bio cuna sad si samo jaja
10 biliona , ne milijardi .
10 biliona , ne milijardi .
Ovome klovnu daju glas samo nižerazredna klasa. Daš mu zastavu u jednu ruku bibliju u drugu i opa đoko. A u zivotu procitao samo upozorenje na vratima ili po neki znak na uluci. Kao i ovaj🤡 I ponavljaju kako rata nije nigdje poveo😂
Dobar je bio Trump, ali za demokrate hehe. Kad je preuzeo republikanci kontrolisali sve, i senat i zastupnicki dom. Na kraju mandata demokrate imale predsjednika i potpunu kontrolu nad senatom. Amerika je odahnula odlaskom ovog fasiste, situacija se smirila nema vise nereda. Zbog njegovog odlaska i dalje najvise pate nasi genochidasi i skutori, fasiste vole fasistu.
Pa naravno,zna se odakle je potekao virus.Kina i dan danas ne zeli ucestvovati u rasciscavanju dogadjaja. Trump samo kaze sto drugi mile.I naravno da Kina treba da snosi posljedice jer je steta koju su napravili ogromna.A Fauci poziva da se maske nose i poslije revakcinacije sto je nerealno.A klasicni demokrata,sta ocekivat od izdajica sopstvenog naroda.Komunjare steće.
Skutorima zao Trumpa. Nikad prije na tako visokoj poziciji nije bio njihov istomisljenik, fasista, populista. Skutori kazu da Biden nije legitiman predstavnik Amerikanaca kmeeeee
Bio Biden legitiman ili ne,zalosno je da Ameriku vodi lik koji ne moze dovrsit recenicu da ne zamuca.Lik koji pocne pricat jedno pa zabpravi sta je rekao pa skace sa teme na temu.Lik koji proziva novinare koji ce mu posta it vec pripremljena pitanja a on odg na njih...Previse je pitanja u Americi za istog al nema on hrabosti da se suoci sa istim. Trump je tata :)
Može li neko ovom prevodiocu na kliksu reći da je 10 biliona 10000 milijardi ili 1000000 miliona. Znači 10^12 dolara.
tramp ❤ hak srpski
Pa onaj mali goblin je kineski igrac
ko ovoga cobana pita za misljenje,zar on ne zna da nije vise ni na kakvoj funkciji
Mislim da ce ti bukvalno pola Amerike reci da grijesis.