Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trump je megalomanski manijak i zato obožava Kim-a, jer Kim ima jedno što Trump nema a to je apsolutna moć nad ljudima. Trump ima novac, ali ne i kontrolu nad ljudima - što ga izjeda iznutra jer ga nagon Alfa-mužijaka tjera na apsolutnu moć koju ne može uspostaviti.
@Okrutni1Hamo tebi je trum alfa muzijsk hshaha. Neka zahvali bogu sto je rodjen pod sretnom zvijezdom i sto mu je otac ostavio biznis i milione. On sa ovakvim nacinom komunikacije izgledao realno ni kao covjek ni kao zivotinja nebi docekao ziv polnu zrelost 🤣🤣
@Okrutni1Hamo istina je
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kad trump kaze zdravo kim ce mu reci hajd ga malo 😂😂😂
Bogami azijski PIT - BUL pripitomi Trumpa i da mu u njegovu avliju zakoraci.🤣
Sta znaci imati nuklearno oruzje. Nemoze ti niko nista. Da ga je Sadam imao jos bi zivio
Naj veci retard u istoriji poliike. Malouman frajer
donesi ti njemu sleper viskija, ima da te Kim gotivi
Kralj
Nema nasu podrsku, ako bi rekao merhaba onda bi ga jako podrzali.
I sta sad? Ja komsinici godinama govorim zdravo i nikad nije "rekla ubaci mi bombu u moj vaHzdusni prostor:.Hm
Kazu u politici nista nije slucajno. Kod ovog covjeka mnogo toga je slucajno i impulsivno. Na vanjskopolitickom planu pravi krupne greske. Slucajno ce zapoceti i treci svijetski rat.
Ja ev pecam sarana od jucer 10kg mesa sam ispeko a nece ni da dirne
Trump će se danas sresti sa čelnikom Sjeverne Koreje: Rukovanje i riječ "zdravo ?!? Upo ti pravo