Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vezivati islam i muslimane za terorizam je cista politicka retorika koja nema veze sa realnoscu. Ako bi to tako bilo koa sto se ugurava onda bi zbog srba trebalo uvesti termin pravoslavni prde Z a zboh hrvata katolicke Ku je.
halo ba,... ti si kompleksas zestoki. podji Kustinim stopama i neces vise imati tih problema i boriti se vlastitom savjescu. svatam te da se osjecas ko goovno ali se to lako moze rijesiti sa malo svete vodice.
Zanimljiv način prenošenja vijesti. \"TRI MUSLIMANA OSUĐENA ZA TERORIZAM\" Zašto se na Sa-x ili drugdje ne može pročitati npr: \"TRI KATOLIKA OSUĐENA ZA TERORIZAM\" ili \"TRI PROTESTANTA OSUĐENA ZA TERORIZAM\" ? Odgovor je jednostavan: KSENOFOBIJA, ISLAMOFOBIJA...