Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka ih do Kijeva sataru
Mozda za jedno 100 godina ovakvim tempom pod uslovom da ne dobiju oruzje.
Biju Rusi lopatama zato malo sporije ide, ali još kad dobiju municiju brzo će biti pred Kijevom
Neki dan gledam snimak, 17 djevojaka se predalo od toga njih 4 su trudnice i to u poodmakloj trudnoći. Ne shvatam kako misle da žene pošalju u rat, i to još ni manje ni više nego TRUDNICE? A onda gledam snimak nekoliko rmpalija ganjaju nekog lika da ga prisilno mobilišu, žene izašle iz zgrade sa metlama i lopatama, nalupala rmpalije a onda im razbile kombi. Raspad sistema opšti!
Haha ... gdje si ti to gledo. Na Pravda TV? 😂🤣
Hahahaha jel RT to prenosio moj Milojko ludi Cijelom jebenom svijetu je jasno da su ruZi agresori kradljivci i silovatelji samo ZrboruZ to neće da vidi pa ni ona masovna silovanja Srpkinja za vrijeme drugog svijetskog rata jok ZrboruZ voli ruZku karu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo da kažem, kad je NATO bombardovao Srbiju, ruski agresori su gladili mhuda! Toliko o braći! 😂😂😂😂😂😂
najbolji Putinov Wagner je bio Benjamin Natinjahu
Ratuj bijedo
Nema vise Ko braniti,sve pobijeno.Strpljivo ih Rusi lomili i sad uzimaju koliko im volja
Da ne postoje nesuglasnice izmedju Bosnjaka i Srba, davno bih podrzavao da Bosnjaci se okrenu Rusima. Barem ljudi vjeruju u porodicnu tradiciju, guraju religiju, podrzavaju brak, natalitet, ekonomsku nezavisnost. Sta nam daje Zapad? Lgbtq, sekularizam, ateizam, bijelu kugu, globalizam, ekonomska ovisnost.
Jasta bi, al ti zapad daje da jedes i penziju. A ti mudro sisas drzavu i pravis se fora ;) Al svakom svoje. Nebi bilo prvi put da se dio nas proda stranim investitorima. Ti si odlican materijal sto bi se reklo na ulici dobar pakas imas.
340 gdje si vidio da je rekao covjek na svom komentaru nesto ko je bogatiji, poenta je da je rekao da covjeka cijeni najvise na osnovu svojih vrijednosti a tu Rusija miljardu milja je ispred Zapada, a to dali su bogatiji zapadnjaci mozda jesu ali to ne znaci da je neko bolji kao osoba zapravo je suprtotno a da stvar bude jos gora znamo gdje su dobijali toliko para na blsikom istok i africi, sada napustaju te terotirije pa ce i jnima biti teze biti tako bogaati
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Za masu ovih fsb-spc prekodrinskih trolova SLAVA UKRAJINI 🇺🇦❤️🇧🇦 SLAVA ZSU🇺🇦💪🏻
Hahah mozeš lagano popušiti i ti i ukrajinci i palestinci
Египат је данас саопштио да ће подржати тужбу коју је поднела Јужна Африка против Израела пред Међународним судом правде (МСП) у Хагу због тога што се израелска операција у Појасу Газе шири и још више угрожава животе палестинских цивила.
Ako padne Harkov NATO ulazi u Ukrajinu 100%..imam dojavu😁😉😁
Rusi su veliki ratnici
Oni što su po istočnoj Bosni pljačkali, krali i civile ubijali nisu bili neki borci, za ove u Ukrajini ti ne umijem reći.
Zasto bepravedno izostavljas Ukrajince koji su po istocnoj Bosni krali i civile ubijali?!
Nabijem i njih i Ruse na moju Osunecenu Kitu
Ubiše ih rusi
Rusi samo vracaju svoje…
Je li i Mađarska njihova?
Naprojed Putin protiv Sotona do Berlina pa dalje ako treba ..
Ovi Ukrajinci sto vise milijardi dobiju to vise teritorije izgube...