Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za indiju skroz normalna stvar grupna silovanja, napadi na zene kiselinom, zivot u dzerizu do vrata, kupovina zena...hajvanluk prevelik.
Pa i kod nas je sve veći broj ubojstava žena.
Nevjerojatno bolesni
Hebo vas Indija,pa nemam riječi. i TadzMahal. Ne kontam ove ljude,u toj zemlji me aposlutno ništa ne privlači. Prljava, prenaseljena, krave svtije od žena... Nemam riječi.
Nevjerovatno da ih nisu ubili i raskomadali..
Neophodno je mijenjati svijest ljudi, da ih bude sramota sto siluju, a ne da ovako se nadje njih sedam jarana, siluju zenu pa odu na kafu. Svuda ima silovanja, ali na ovim zabacenim mjestima planete je to normalno, a to je strasno. A ne mora se ici bas tolioko daleko, imamo i mi ove komsije i lijevo i desno koje slave katile i koljace, pa onda vjerujem da bi se lako uklopili sa ovom sedmoricom...
Baš pametan potez, doći iz Španije u Indiju i kampirati. Kakav mozak.
Tako je, Svi se dignu kada se šta desi kome, samo je muslimane dozvoljeno protjerivati, mučiti, silovati, ubijati....
Nema odvratnije i poganije nacije od indijca🤢
Strasno
Ovi kampirali u Indiji..pa koliko glup moraš biti
Samo vi tako putujte na ova egzoticna mjesta tipa Indija, Brazilske favele, Venecuela, Ekvador, Latinska Amerika uopste, u prevodu bozije vukojebine van svih civilizacionih normi, i jos kampujte u nekim pustarama, pa se nadajte lijepim uspomenama...Kakvi debili, dobro niste zavrsili raskomadani ili pojedeni...
Indija odakle potiču Romi,a Romi hoce zigu sestru svoju
Ali zato tika masala i tandori piletina razvaljuju
Na indiju treba atomsku bacit!
Ja ne znam ko ima zelju tamo da ide, trebamo biti Bogu zahvalni po milion puta jer smo se rodili u iole normalnoj zemlji.
Ništa čudno za BRICS velikana Indiju...
i ove danasnje zene traze cepa guzici.