Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spram kolicine prolivene krvi civilinog stanovnistva u Gazi, ovo je ništa.
Odličan komentar! Koliko neko može biti jadan da sada poteže nekakva ekološka pitanja u momentu kada na dnevnoj bazi Izrael ubija više od 100 ljudi.
Da da poslje prolivene krvi sad malo oko gaze proli nafte pa da ne mogu ni ribu lovit. To su ta kreativna rijesenja.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Dva britanska su potopili, jedan prevozio vjestacko djubrivo drugi naftu. Ima na twitteru...
“ brod pod zastavom Belizea, registovan u Velikoj Britaniji, u vlasništvu Libana”
Zbog ovakvih sranja smo i imali samoodrživu zemlju koju su budale shebale. Ne bi nam trebale zalihe ničega.
Samo ih rokajte, Hutis. Tako treba svi da prođu koji podržavaju Genocid nad Palestincima od usranih Ćifuta. Doći će i njima kraj.
a ovamo u brigama kako sprijecit krave da prde...
Sta li je prevozio, nisu ga dzaba gadjali. Rekli su da ce gadati samo brodove povezane sa izraelom...
Rast će alge ko lude sa ovim gnojivom :)
Ne treba Palestincima veci neprijatelj od Arapa, ni cionisti ni amerikanci. Spoznaja da UAE na luci primaju izraelske brodove i kopnenim putem preko Saudijske Arabije i Jordana uvoze naftu i robu, a i oružje također im stiže preko Arapa i Turaka, dok Egipćani surađuju sa cionistima i izvhestavaju ih o stanju i dešavanjima u Gazi.
Hahaha, klix iskljucio top komentar da se kod gazde ne kompromituje. hahaha.
Ode gorivo na 3 km
Neka ode. Ako mi je to cijena solidarnosti, rado ću je platiti. Gaza je odličan pokazatelj nečije ljudskosti. Osim toga, logično da ćemo mi kao narod nad kojim su izvršeni najgori mogući zločini poput onih u Prijedoru, na Markalama i Kapiji, kao i genocid, uvijek stati na stranu onih koji prolaze kroz slično.
Plati i zagađu? Uzimanje para pod izgovorom ekologije. Sa druge stane baterija za elektricno auto 15 do 20 ooo €. Jedina vam je briga kako plackati narod. Sto bi reko Sojic"u skladu s propisi"
I to bas Libanski brod
Nek su..nek gori sve, nek stane sve. Niko nije slobodan dok Palestinci nisu slobodni.
ok.. sta??
zagadjuju i izraelske bombe pa se niko ne buni
Nisu Huti nesto posebno ekoloski osvjesceni sami sebi zagaduju okolinu