Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da su palestinci ubili novinarku naslov bi glasio: Teroristicki napad palestinskih militanata. Posto se radi o ljudima koji upravljaju svijetom, onda idu ovako blagi napadi. Ispade novinarka kriva sto se tu zadesila… licemjerstvo i dupli standard svijeta
Lavrov je neki dan reko dobro. Ako vas brine rat u Ukrajini, zamislite da se on vodi u Africi, na Bliskom Istoku ili da je u pitanju Palestina i lako ćete zaspat. Na primjeru ovog šturog članka iz svjetskih medija o novinarki velike agencije se to najbolje vidi. Koji red i to je to. A neki dan članak od pola metra kako je Zelenski odlikovo kera
Kaze tokom racije, a snajper zenu skino. Namjerno je ubili.
Brutalna egzekucija novinarke a kolege s ovog portala nisu se udostojili barem malo vise istraziti okolnosti pod kojim je ubijena, osim da suhoparno prenesu vijesti s zapadnih pro-cionistickih medijskih imperija. Nije bilo nikakve “racije” u tom dijelu into trenutku kad je novinarka izraelskim snajperom pogodjena u glavu. Cemu se nadati sa ovakvim pristupom osim da nam opet uskoro pocnu snajperi ubijati djecu. Fuj.
Sta kazu Putin je novi Hitler? Joj sta bi pisali da su Rusi ubili novinara? ovako prijatelji ko i dosad.
*upada u izbjeglički kamp, naoružani osumnjičenici otvorili vatru na snage i bacali eksploziv na njih* Lepa neka družina...
stoka
Tradicionalno IDF ne može smisliti novinare Al Jazeere. Na mnogo snimaka se može uočiti ta mržnja. Odguraju ih u ugao iz kojeg ne mogu snimati ovakve racije.
Zapad mnogo "voli" Ukrainu, jer evo već nestašica osnovnih životnih namirnica, i cijene skaču ne normalno. Zapad "brani, pomaže" Ukrainu jer je u pitanju Rusija sa druge strane. Čovjek bi rekao kako su senziblini, suosjećajni, a samo je interes u pitanju. Vlast i mediji to napuhaju obični narod ne razmišlja svojom glavom i to je to.
Palestina je očit primjer nepravde pred kojom se zatvaraju oči, tu nema saosjećajnosti, Ali eto zabrine ih šta Kina radi sa Ujgurima. Pa opet ih brine Kina a ne ne pravda koju sami podržavaju.
Kakve veze što je nosila prsluk od kevlara.Puščani metak to probija kao sir.Jedino štiti od gelera,rikošeta i pištoljske municije .
Čim Putin nije kriv, koga briga!
Da je suprotno sad bi se novinari po svijetu digli i pisali o ugrozenosti novinara,ovako samo sturi clanak koji opravdava akciju izraela
smrt izraelu
Ne znam jeli vjernicima, bilo koje konfesije, čudno, da ovdje gdje rođen Isus stalno ratuju i pare i ubijaju se desetljećima, zar to gleda i ništa ne poduzima??????????
Tako je to kad sile podržavaju neku zemlju, ludilo izgleda do sudnjeg dana, ebale vas teritorije
Nije racija kad ima mrtvi glava