Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj ti Tereza na obuku u Bosnu.. ostala bi na poziciji još minimalno 15 godina..
oviisi od stranke :D svaka tri vladajuce minimalno jos 20g. ove slabije 15
Sad sam mahsuz pogledao, žena je političar preko 20 godina. Postala član parlamenta 1997. Ja ne kontam odakle tolika želja naroda da ih vode amateri. Rookie of the year postoji samo u sportu. Ja ću uvijek glasati za ljude sa iskustvom!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Našeg ne možeš puškom otjerati s vlasti...
kakvo si sranje napravila i ne cudi me
Sviđala se nekome ili ne, žena je podnijela neviđen pritisak od m.donja iz vlastite partije koji su je izdali. Boris Džonson i slični hebivjetri su joj zadali finalni udarac. E pa sad da vidimo kako će oni sa svojom pameću odraditi posao koji ona nije mogla.
Sta ti je odgovornost. Kod nas bi prije dali zivot nego ostavku. Ali i srala je previse, sto jest jest.
Kmeee kmeee kmeee, uvidjeli englezi da sami sebi daju autogol pa sad otkači ovu vokra.
Placi manje ces pišati!!!
Stara prikaza , već treba da je nema !!!
ODE THERESA MAY, DODJE SAMRA COSOVIC-HAJDAREVIC ! MOTAJ KABLOVE ahahaha
srce mi puca
Ne kontam? Kao da je to što je napravila milion grešaka razlog da daje ostavku? Ova Britanija je pravo loža zemlja za političare...
goodbye
United Kingdom - OVO JE IME DRZAVE. Tako isto u prevodu je Ujedinjeno Kraljevstvo, a ne ujedinjeno Kraljevstvo. Velika slova!
ugledajte se govna BH politicari Bake DoDick Covic i ostala govna. Ovako se to radi ako imas karaktera imalo
usrala motku
Ja mislio da plaču samo tzv. muškarci na Balkanu. A evo i žene plaču.