Komentari (213)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A šta je Obama ? Svetac ? Ne bih rekao, čak mislim da su američki predsjednici u zadnjih dvadeset godina gori i od Miloševića.
kme kme kme
sta je bilo talking bad eto te ko krme u teheranu
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
zapadnjacka propaganda
Када падне мрачак ић'емо у Рачак
"Ako Putin odluči da bude novi Milošević, Zapad će biti suočen sa novom podjelom Evrope. U isto vrijeme zapadne sile nisu previše zainteresovane da se ozbiljno umiješaju u rješavanje krize na Krimu", zaključio je Traynor. Znamo i mi u BiH kako to izgleda.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
snajperista44 haman ovdje cetnika glumi....
@lacostes skontao sam ja šta si ti rekao ; ako kažeš da jedan 8Putin) prosipa silu automatski se stavljaš na stranu drugog (Amerika). Ne volim nikog ko "prosipa silu" ali je činjenica da su Amerikanci to radili puno više puta od Rusa u zadnjih 60-ak godina.
xaxaxa cuj koga vi poredite slobu i gazdu putina smesno da smesnije nemoze biti
Mozete da ga nazivate kako zelite al' mu jednostavno nista ne mozete u ovoj situaciji. Sada je Putin u situaciji da moze diktirati rasplet dogadjaja a vi (ratni profiteri) mozete samo da posmatrate i pjenite. Daleko od toga da sam na strani Rusa al' su ovaj put napravili pravo potez.
Mozemo zahvaliti Bill Clintonu sto je pustio Hrvatsku da ocisti Karpatske Srpove (tzv. srbe), a Bosni to zabranio!
KRIM ZA RS........IDEALNO,bravo obama
"So let me get this straight. Russia always said let the Syrian people settle their issues without outside interference, But Russia now says it needs to go Ukrain?? why not let the Ukrain settle their own issues? Putin is full of %$## ... I am SYRIAN. Russia needs to keep it's hand out of Syria. most death in Syria is caused by Russia supporting the Murderer ASSAD just so that they don't lose Syria. I don't understand Mr. Putin... shouldn't ukrain settle their own politics?? oh wait let me guess it was just an excuse to let ASSAD kill more Syrian so that Russia doesn't lose Syria? PUTIN = Hitler"
vi cetalji kako vjetar puhne
snajperista Nije terorista neko ko brani kucni prag, vec je to onaj koji mu nepozvan stane na prag!
Boli me patka za njih...zabijte im materi
Boli me patka za njih...zabijte im materi
Ma ovi rusi su cigani ko i srbi samo cekaju priliku da otmu tudju zemlju :D
pedercicu to dadni materi nek pusi kako si i navikao a ti ga obalis popu kakvom po starom vasem obicaju
previse si ignorantan i inferioran da bih trosio vrijeme na tebe
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
daj bre ljudi o cemu vi pricate, ovo je isti recept nemacke , amerike i britanije, zavladaj pa vladaj ! tako su inistili i jugoslaviju, najlepsu zemlju na svetu, isto to sada rade i sa ukrajinom i pokusace sa rusijom . gde dog ima multietnickog stanovnistva to rade a narod kao narod , ovce ne razmisljaju svojom glavom i ruzultat je krvoprolice ! primer smo mi jugosloveni, sto smo dobili sto smo rastureni ? dobili da svaka sada mala drzavica duguje po trri puta vise nego bisva juga , prodali smo nase najbolje strancima, uzimaju nase resurse bud zasta a vi i dalje pricate cetnici, ustase , balije ! STIDITE SE ! ispada da su svetski mocnicu pametni a jesmo glupi kada slusamo njih svadjamo se medjusobno , jer to je ono sto zele ! isti recept je za ukrajinu, isti recept je bio za libiju, egipat, ........ razmislite malo o ovom postu ali svojom glavom bez mrznje prema bilo kojoj naciji !
sve tačno izuzev jednoga, rusija je vojna sila ravna natou i s njom zapad mora dogovarati podjelu interesa na svjetskoj sceni. oboje se loši, ali zapad je veće zlo.
looool koji debili boze dragi hahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nazalost putin nemoze biti novi milosevic...milosevic je samo jedan i neponovljim...brilijantan um kojeg samo srbi mogu da rode...istina i putini su porijeklom sa kosova ali ipak putin nije dorasto slobi.....mada je i putin klasican srbin patriota slobodouman covjek koji ljubi samo slobodu i pravdu...
je li ovo sarkazam ili si ti stvarno totalni idiot. bio bih siguran da je sarkazam da nisam naletio na masu tvojih postova koji mi uvjeravaju da se ipak radi o ovom drugom.
opa pa ti si andricu zglajzao 100% sine lijeci se dok je vakat dijete
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ma ja sam uvjeren da je putin bolji od crnje, i vjerujem da je vecina balkanskih zemalja na strani rusije..
crnac je marioneta a putin diktator jwl vidis razliku?
Sloboda za Ukrajinu!!! Ukrajina je zemlja vlastitog naroda a ne Ruska kurva!!! Rusi mars u Rusiju!!!
snajperisto reci materi da podgrije paprike i nek se osafunja skupa sa sekom ti, reci da Beg dolazi da ih oplodi po starom dobrom obicaju
korpus u kojem ratu si ti volio te za tastaturom?U kojoj igrici si ti ratovao bivsi muslimancicu,novokonponovani bosnjak,tacnoje u svijetu poznat kao nakaradni baHlijac,majmuncino jedna
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ah,zapadne sile???? Jesu to one sile,što Hići prodaše sve zemlje Europe,potpisivaše svemoguće sporazume (Neville Chemberlain)...i na kraju šta? Pa svako zna,naravno ko želi,da je Churchill htio da se napadne SSSR odmah poslije propasti Njemačke,Englezi su stari trouble-makeri,i naravne nikom nisu prijatelji...I prodaju li prodaju,ali tuđe prostore...nadam se da će i njima mečka zaigrati pred vrtatima...Škotska npr,pa ćemo mi slati svoje posmatrače(kao vrstni poznavaoci Engleza...)
Japalak D. Shkoti ako hoce nezavisnost od UK ce se izrazavati putem "referenduma" - sto ipak govori mnogo:)!
@mattfull Izražavati putem referenduma...pa znaš kako završe referendumi...možeš priznat ishod istog,ako si blesav ili slabiji,jači to ne mora prihvatiti...Bio je o i kod nas referendum...znaš kako je završilo,i još nije završeno,i nikad se neće završiti...jer smo uvijek u referendumima...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)