Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Španija me oduševila stavom o Palestini. Moja sljedeća turistička destinacija
Misliš ljevičarska španjolska vlada te oduševila stavom o Palestini? Desničari se imati neke druge stavove kad se domognu vlasti.
Ovo u Španjolskoj podsjeća na BiH. Katalonci (HDZ) izabrali lijevi-centar (trojkaše) za partnera i sad se španjolski desničari (SDA) ljute.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Garantujem da ove desničare podupire Mossad . Španjolska ljevica se pokazala kao najžešći kritičar Izraela u EU i gle čuda, sad najednom ogromni protesti.
Ma nek kmece mile volje, Amigos ide do kraja
To su pravi građani, naši lopovi izdaju narod i zemlju 30 god pljačkama i prevarama i niko ništa, gledaj demonstracija, ovo treba našim političarima i u RS i u Federaciji, jbte milijarde pokradoše, osiromašiše i glupi bosanac ma koje konfesije brani svako svoje lopove, jedino onaj mali iz vrtića ima petlje
Izgleda da su se malo za..bucnuli predviđanjima da će poslije Ukrajine i Gaze puknut na Balkanu...Španija je (eUropa) na reduuu...,😡
Odcjepljenje Katalonije bi pokrenulo mnoge nove referendume.Mozda cak i u nasih susjeda.
Samo ostro po Frankovcima Amigo Sanchéz
Skupila se frankistička gamad
E vako ce i unaske biti ako se otcepi RS. Milioni ce nagrnuti sa grabljama i lopatama.
Da ti je bilo da bude ovako. Podrška protestima koji su protiv secesionizma.
Kako Paja rece u filmu povratak otpisanih: E majku mu ovo ce sve puci na meni..Prle: pa izgleda vise ti je odgovaralo ono ministarsko odelo.Paja: Vuco! Jedi reko onim svojim hajducima na trumu da opet ne raspale po nama? Ha? Ma ne sikiraj se, reko sam..
Krenulo
Pa i kod nas na proteste izađe 170 građana.
Dogovor s Juntsom između ostalog podrazumijeva i zakon o amnestiji čime bi krivični postupci za više od 300 osoba koje su učestvovale u organizaciji referenduma o nezavisnosti Katalonije 2017. godine... Šta je pisac htio da kaže
kakva amnestija treba mu dozivotni
Ovi su isti sovenisti kao serbi
Bosnjo sjedi kuci i nece na proteste zbog Schmidtovog aparthejda, izdajnika Njive Niksica i Konakovica. Ceka da 7% hrvata uzme sve poluge vlasti u FBIH, a RS uvede granicnu kontrolu.