Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa mozda i kod nas da dodjete
Fascinantno je kako neki dosta njih podržavaju to a kada im se predloži da odu živjeti u takvu državu, onda tobože ne mogu, pa ako ti je do takvog zakona, što ne ideš dole, zato što si navikao na "izvolite" da ti je sve. Svi mi volimo poslušati tu i tamo nešto muzike, da se ne lažemo, ja prvi, stvar je ponašanja i kontrole emocija. Shvatiće ko shvati.
Po mom nekom misljenu, ako vjerujete u neizbjezni smak svijeta, jedini nacin da se on ne desi je upravo ovo. Vracanje 50-100godina u nazad i zastoj svog napretka civilizacije. A to je nemoguce jel tako
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Muzika uzrokuje devijaciju, a oni nosaju puske i terorisu svijet. Ja za vecu ironiju nisam cuo 🤣
Srecom oni nisu devijantni :D
Kolko je poginulo zbog muzike na Balkanu a još kolko će ih!
Istina ziva! ovo sto omladina danas slusa i gleda, treba pod hitno zabraniti.
Samo je pećina za vas.
Treba vas uništiti sa lica zemlje. Pogledaj samo na sta licite. Zbog vaseg terora ljudi vam bjeze iz zemlje.....
Ĉobani dobili drzavu
Ĉobani dobili drzavu
Ĉobani dobili drzavu
Napredna zemlja. To su vaši idoli.
Samo vi daj te mladima oružje, nek se ubijaju to je bolje.
Mogli su malo na koridu ! Da se opuste !
Za danasnju muziku ti ne trebaju instrumenti, svaki mobitel, Pc ili tablet moze kreirati muziku u svim oblicima i zanrovima.
Tako i ovi nasi domaci zabranjuju djeda mraza.
Ima ih ovdje na klixu koji bi rado da im ova zaostala bagra kroji kapu, al nece nijedan tamo nego pred njemacki konzulat.
Priča jedan efendija. Kur'an je kao Sunce. Ako pošalje svoje zrake na ružu ona jače miriše, a ako pošalje na gofno, ono jače smrdi. Tako i ove decenijama izbudalili razni kolonizatori i u traganju za svojim putem skoro sve pogrešno skontali. Ali srećom islam je izašao izvan sjeverne Afrike i Azije i raširio se po cijelom svijetu i izvlači koristi u Evropi, Americi i Australiji kao što je nekada od Grka pa na tome zasnovao svoju naučnu misao.
Svaka religija je donijela patnju i zlo svijetu i zaustavlja napredak civilizacije.