Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj napadač da je imao na sebi vojnu uniformu onda bi to bila samo pucnjava,ovako je teroristički čin,izraelci ubiju 9 Palestinaca i nista
Jasno se vidi sta se ovdje sprema
Jah svijet je potresen ovim cinom a to sto su izraelci ubili 30tak palestinaca u proslih par sedmica to je ok, kao sto je sloboda govora paliti kur'an a spaljivanje tore je anticivilizacijski i antisemitski. Licemjerje.
A kakvi su napadi Izraelaca ? Turistički ? Nose cviječe i poklone ?
Da bude jasno jevrejskih narod na jednu stranu a vlast na drugu, e žao mi kad neko nevin strada ali sam uvjeren da je ovo isplanirala Jevrejska vlast
Nije, jer po Talmudu ne smije se nanijeti nikakvo zlo niti ubiti Židov, dok su svi drugi narodi i vjere tretirani kao psi.
Oni se itekako pridržavaju, jer je to jedina vjera gdje je nacija = vjeri. Da ti ne objašnjavam, ali ne možeš biti Hrvat jevrej, već si Židov automatski. U pitanju je ta sintagma Odabranog naroda, koje druge monotestičke vjere nemaju.
Palestincima se otela zemlja, imanja, kuće, preko 70-et godina se zlostavljaju na sve načine koje bilo kojoj budali padnu na pamet, ubijaju ih, muče, tretiraju ih gore od stoke…. i sve uz pomoć i podršku demokratskog Zapada, i onda se neko čudi što se ne pomire sa fašizmom koji Izrael sprovodi nad njima. Ma, dajte molim vas!
pucam mi qrc za palestinu i izrael
Prisvajati brutalno tuđe, nema tu sreće, samo patnja...
#FreePalestine
Izrael =najveća svjetska teroristička organizacija 🚫🇮🇱🚫
Šta su to jevreji učinili Bošnjacima da ih tako mrze. Ovdje stradaju nevini na obije strane. Normalno bi bilo osuditi napad. Al et.
I neka mi neko kaze da je ispravno pobiti ljude na pravdi Boga ispred bogomolje. Sta god da je vjerovao taj nije ni 0 od vjernika.
Svaki ozbiljniji medij ove vijesti veže za masakr koji su izraelski vojnici pocinili samo da danranije na okupiranoj teritoriji. Mora biti kontekst i zato vi kliksovci jos niste na nekom nivou..osim ako namjerno to radite..
Biće krvi opet u potocima i u palestini i na drugim mjestima, krenulo je polako nazalost
Ne mora biti gdje su ljudi pametni, imaš u bosni sela koje je rat mimoišao a multietnička su.
klasična laž medija od strane BBC, CIA , sami sebe ubijaju da se napravi haos
Znači uvertira za lično oružje i ubijanje na svakom ćošku
Ma o ovim netreba pisat koliko su zla napravili palestincima i cutavom svjetu