Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Somalija i Etiopija ne zna se ko manje brašna ima ali zato pušaka ne fali
tako zapad i o nama govori na zalost
To samo znači da uskoro možemo očekivati masovan priliv izbjeglica iz Somalije i Etijopije u Evropu.
I ovdje ce isto uskoro ne zovu oni vas dzabe trokuti stan opkoljeni ste sa svih strana Sarajevo Tuzla Zenica, ovo su cinjenice pa eto....
Ruska agresija na Ukrajinu je pokrenula sva ova sranja
Kad ovi zakuhaju,onda Kinezi i Tajvanci i to je to..svjetski rat
Dvije najsiromasnije zemlje na svijetu , jedni druge guraju u jos vecu propast jer jace sile ih nagovaraju da se sami istjebe a oni ce na kraju doci po njihova rudna bogastva sto nepismeni nisu zanli sami da unovce.
Bolje bi bilo ovim iz Addis Ababa da se smire, da trupe iz Mogadishu ne bi ušle momentalno u Etiopiju. Hebo vas Hajle Selasije.
Obecava 2024-ta nema sta
Uvijek uz braću muslimane. Somalija! 🇸🇴🇸🇴🇸🇴
Biče
Koji su naši?
Somalija, braća muslimani!
Polahko s ti ratovi više...
Hoce li i ovi gadjat Jemen ili brodove po moru?
Etipoija mora imati pravo na more i one male kvazi drzavice sto onemogucavaju somaliji izlaz na more treba ih unistiti do koske
Samo ratujte majku vam bolesnu .....
Etiopija je pravoslavna, sad ce đikani ici tamo kao dobrovoljci😂
labirint...somalija je muslimanska hos ti i bratija ti ici tamo kao dobrovoljac