Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod nas s e to ne moze desiti jer su mediji sami od sebekriminalne organizacije ili ti rade za njih .. malo je kvalitetnih i postenih medija i novinara koji izvjestavaju istinu i prenose informaciju a ne SPIN i polit.dezinformaciju
Sa N'dragetom se ne zajebava
Kod nas nema bojazni da će novinari završiti poput ovog nesretnika jer jasno je da novinari pišu samo ono što im se naloži bez ikakvog ozbiljnijeg istraživačko kritičkog pristupa.
Nemoj zanemariti ni one koji pišu i kada im se '' ne naloži'' šta će pisati radi zauzimanja boljih pozicija, reketarenja ili otplate dugova, radi prodaje ikupovanja...
da je negdje u Peru ili Indoneziji bilo bi divljastvo i primitivizam, ovako je primjer demokratije u kojoj se osudjuje cin ubistva. Kao da se ubistvo ne osudjuje u Ghani, Paragvaju, Omanu itd.
https://www.occrp.org/en/amurderedjournalistslastinvestigation/