Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Švedska je dobro hinjava država. Prije samo par mjeseci su prodali ogromnu količinu oružja S.Arabiji znajuči da će se isto koristiti u Jemenu, a sas im kao smeta Ersogan. Glume demokrate,ali samo po njihovim aršinima jer kad treba plaknuti guzicu onda im npr. ne smeta da to urade u Tajlandu ciji je narod pod vojnom čizmom. Nobelova nagrada je opet priča za sebe i ovdje je jako malo mjesta sa bi otvorio i tu temu
Juce cijeli dan kmecanje o genocidu, danas na sva usta podrzavas genocid! Jadno!
@kabanica kad naučiš da čitaš poželjno je da to i razumiješ!
Sve dok Erdogan ili bilo koji njihov predsjednik ili premijer prica protiv EU, bit ce optuzivan za razna dijela. Ne kazem da nije ili jeste kriv, samo se ponavlja isti scenarijo za sve sto ne odgovara Evropi, kao recimo Ukrajina i slicni
Ma Yebo Švedsku i EU
S ovim na vjesala!
Ne volim Erdogana jer polako postaje klasični diktator, ali ovo je smiješno. Dopuštaju Izraelu da radi sve i svašta protiv Palestine i njenog naroda decenijama, a ovdje traže nekakvu pravdu.
Neka i pustaju! Palestinci su obicni stakori. Izrael im je u 3 navrata nudio da imaju svoju samostalnu drzavu, sto su oni odbili jer zele i teritorij Izraela. Nek se gone u tri lijepe i zivio Izrael!
Mislim da se sultan zabrinuo i ne spava noćima
Djikani imaju u sebi turske krvi zato onaj uvlakac iz Srbije trci za Erdoganom i klnja mu se do zemlje.Al' eto krv nije voda..
-Ovo sa Genocidom?"Pa gotovo sve zemlje Europe kroz povijest imaju krvave ruke".Kako bi onda mogla Turska da se "provuce",a da ne bude otpuzena za Genocid. -Ovo sa hapsenjem sefa drzave Turske? To je spin kojim se zeli omalovaziti stvarna ekonomska i vojnopoliticka snaga Turske.
Kroz povijest? Degenu, razlika je sto Erdogan DANAS vrsi genocid. Juce cijeli dan kmecanje o genocidu, a danas podrzavas genocid. Jadno i dvolicno!
hahahaha...Şveđanı smradovı koşto su optuzılı Asanza Julıjana sa sılovanje aono sve bılo regularno. Pa nıje vam Ređep Asanš gromilo neđaseta! A Godine 1709 u njiha Şveda kralj Karlo XII pokreno rat protiv Rusije pa ıygubıjo ı prebjego u Tursku. Tamo je ga saçuvo sultan Ahmeta III. koi je u njegovu korist počo rat protiv Rusije. Gowna prljava Şvecka pokvarena.
Glupane to je bilo prije 300 godina. Živiš li ti u sadašnjosti?
pravi SULTAN
Pa ostala jos jedino Turska jaka i cijela da je velike sile nidu bukvalno preorale ili su je ostavile za dezert na kraju
eurokrem pored turske ima i iran, sve su ovo uvertire za iran....
mudo cete vi pritvorit..
Šveđani su u pravu,eno ga s Vučićem, pa nekaže se džaba s kim si takav si.
Erdogan i Turci tamane Kurde decenijama i niko mu zbog toga nije prigovorio dok je slusao Amerikance. Sad se odjednom Svedjani po nalogu Vasingtona sjetili nekog sukoba iz 2015. Kako slucajno ne podignu optuznicu protiv saudijskog kralja za zlocine u Jemenu? Svedska je americki potrcko i smijurija od drzave.
Evo Tayipe arkadas ovi tvoji srbi samo ubijaju kolju zene, djecu, macke gdje sta stignu..