Komentari (235)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A da prevedete do kraja i napisete da su naganjali maloljetne marokance koji vec mjesecima pljackaju po zeljeznickoj stanici ili ovako odokativno lupite gluposti... Dam ti hljeb, krov nad glavom, mir, a ti me za uzvrat pljackas kad idem kuci... Kad su svedjanima zivce izvukli jasno vam je kakva je bagra u pitanju...
E bas , kad su svedjanima izvukli zivce . Tamo imaju stvarno super uslove i opet to im je hvala .
Jednistavno mediji prikrivaju zlocine koje prave Arapi jer su tako naredile vodje
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Rijetkost je na zeljeznickoj stanici u Stockholmu da u vecernjim satima nadjete neku djecu. Rijec je o marokanskim, somalijskim i ciganskim bandama koje se tamo okupljaju da bi se drogirali i po mogucnosti opljackali nekog svedjana ili silovali neku svedjanku. Ovo pisem jer zivim blizu stanice i dobro znam ko se tamo vucara i sta sve radi. Ovo nije prvi put da izmislite neku pricu, zasto ne probate da napisete scenario za novog Harry Potera?
Eeee moji bosnjaci smijete tuci dicu.Pederi jedni
@boomerang1973 Zašto se Bosnjaci smiju dok igraju nogomet? - Jer ih trava škaklji po jajima.
nek im bubrege izbiju sto se mene tice
Svedi primili 100000 izbjeglica, imate 100 kriminalaca i sad treba u isti koš staviti sve. Fašistički zvuči. Ebiga isto ko kad se kaže svi srbi su genocidni. A što se tiče silovanja: Tim UN intervjuisao je pet devojčica i jednog dečaka koji tvrde da su ih seksualno zlostavljali francuski mirovnjaci EU, koji su na službi u problematičnim afričkim zemljama, saopšteno je iz kancelarije Visokog komesara UN za ljudska prava Zeid Raad al-Huseina.
Tokom samo 2015.godine u Svedsku je prispjelo oko 170 000 (ILEGALNIH) imigranata!!. Od tih 170 hiljada, barem 100 hiljada su pravi pravcati kriminalci, a ostalo uglavnom neradnici, paraziti i sl. O silnim silovanima u Svedskoj koja si pocinjena od strane africkih i islamistickih imigranata suvisno je i pricati. Srbi jesu generalno genocidasi. Gotovo svi redom stoje iza projekta Genocidije u Bosni, a samo tzv. svetosavlje je gencidna ideologija.
@Gospod Ja nepričam napame, živio sam ja u švedskoj, nije to baš tako, kriminala ima, ali gledajući procentualno, najviše se kriminalom naši bave.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Iz prve ruke : https://www.youtube.com/watch?v=5LeaQtCxvUE
ja sta je Svedjana na ovom kliksu majko mila..
@johntravolta1 u cemu je problem? Jeli treba dopustiti lazi? Pa drug jeli ti pustis da ti prodaju laz kao istinu?
Nisu ni arapi ovi zlatni... ako si dosao u tudju zemlju ponasaj se kao i oni...
Ljevicarski lijevo-liberalo-pedofilni mediji su svom stanovnistu u EU strahovito isprali mozak svojom uzasnom antiljudskom propagandom kroz desetljeca i od istih napravili poslusne zombije. Takvi zombiji potpuno mirno gledaju ovu veliku invaziju iz Afrike i islamistickog svijete koju svesrdno sprovode i pomazu lijevi pedo-liberali na vlasti. Tu i tamo se pokoja grupica pobuni ali ih se odmah pocne pljuvati poznatim repertoarom lijevih pedo-liberala i na njih se salje policija.
koji ste vi majmuni....vama Klix da kaze da autobus leti vi bi povjerovali idioti jedni
Sad ce biti udarna vijest ..huligane su izbjeglice isprovicirali gledajuci u njih, a ovi im uzvratili tako sto sz ih prebili, svedska je stala uz njihovu huligane a fb aktiviro opciju za slike sa svedskom zastavom :)
Ne, huligani su isprovocirani vec opisan prethodnim dogadjajima... ocigledno da zapadna demokratija nema odgovarajuce zakonske mjere kada su djeca prekrsioci u pitanju... vidi vijest koja nije bila na klixu http://www.blic.rs/vesti/svet/napadaju-zene-i-policiju-bande-marokanske-dece-terorisu-stokholm/bxczzey ali, ovakvi napadi ce samo otvoriti rat, a ne i rijesiti problem
@Ja Jesam Alien UN: Raste broj prijava protiv mirovnjaka zbog seksualnog zlostavljanja dece, EVROPSKI SILOVATELJI, šta je onda ovo.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mala dezinformacija. Nije bila neka tuca. Vec je taj jedan uhapsen i nije na zeljeznickoj. Vise mi maltretiramo kineze, srbe i cigane nego svedjani izbjeglice.
Bit ce da to ima neke veze sa ovim http://www.blic.rs/vesti/svet/napadaju-zene-i-policiju-bande-marokanske-dece-terorisu-stokholm/bxczzey
Upravo ..... i to ne samo u Svedskoj !!!!
Nema, citaj ozbiljne novine a ne zutu ili senzacionalisticku stampu, mozda se nesto i naucis.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nije prošla ni godina dana od izbijanja emigrantske krize, kako u Evropi padoše na ispitu evropske vrijednosti, uzgred rečeno uz pomoć kojih su nas sviju ovde etiketirali divljacima!!!
Evropska vrijednost je za Evropljane a ne za Arapski olos koji vamo dosao ubirat plodove i blagostanje te iste Evrope a da nerade nista nit da se prilagode zivotu u Evropi !!!! Pa sta su mislili da ce po dolasku na zapad odma imat posao, kucu, auto, zene .... Koji kretenizam !!!
@Clark Gable A to što su na krilima demokratije i ljudskih prava Evropljani sa Amerima doletjeli sa bombama na njihova ognjišta?
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Tako i treba braci Svedjani, samo udrite kozojebe
@malkolmx sta je sestri ti ga slozim
@malkolmx turim ti mamici u supcic
evropa je rasistički kontinent što amerika treba zauzeti
@F@K_OFF tebe prvog objesiti
@mariijuana On je u pravu, evropa i jeste rasistička, vrati se malo unazad, samo sto godina pa do danas, ratovi, okupacije, kolonije, ubijanje čitavih naroda. Nije evropa napredovala, mala kriza i odmah počinje da se zatvara u tor. Jednostavno se to riješi, spakuješ kriminalce i pošalješ ih kući.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)