Svedi primili 100000 izbjeglica, imate 100 kriminalaca i sad treba u isti koš staviti sve. Fašistički zvuči. Ebiga isto ko kad se kaže svi srbi su genocidni. A što se tiče silovanja: Tim UN intervjuisao je pet devojčica i jednog dečaka koji tvrde da su ih seksualno zlostavljali francuski mirovnjaci EU, koji su na službi u problematičnim afričkim zemljama, saopšteno je iz kancelarije Visokog komesara UN za ljudska prava Zeid Raad al-Huseina.
Tokom samo 2015.godine u Svedsku je prispjelo oko 170 000 (ILEGALNIH) imigranata!!. Od tih 170 hiljada, barem 100 hiljada su pravi pravcati kriminalci, a ostalo uglavnom neradnici, paraziti i sl. O silnim silovanima u Svedskoj koja si pocinjena od strane africkih i islamistickih imigranata suvisno je i pricati. Srbi jesu generalno genocidasi. Gotovo svi redom stoje iza projekta Genocidije u Bosni, a samo tzv. svetosavlje je gencidna ideologija.
@Gospod Ja nepričam napame, živio sam ja u švedskoj, nije to baš tako, kriminala ima, ali gledajući procentualno, najviše se kriminalom naši bave.
Prikaži sve komentare (235)