Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.inthebeginning.com/articles/norway1968.htm
Svima je dosta islamskih govana. Islam će biti vraćena u Arapske Pustinje
Evropa je Kršćansko Judejska. Muslimani su ovdje SAMO OKUPATORI i ništa više. Konačan obračun sa islamskim govnima u Europi se bliži. Ja jedva čekam da odradim svoj dio u BiH.
@halidbukva Pali traktor, treba ce ti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neće pobijediti. Ima će glasova ali nedovoljno. Međutim i to će preokrenuti trendove upravljanja socijalnom politikom i budžetom Švedske. Biće izgona izbjeglica na fin način-zavrtanje pipe.
Cita covjek komentare i iz komentara se da vidjeti da ljudi u BiH bolje znaju kako je u Svedskoj nego u vlastitoj drzavi...Ali to je ono tipicno za nase prostore, ma sta ti znas - znam ja sve.
Ne zna se šta je komičnije, loše preveden tekst bez ikakvog reda i smisla ili eksperti komentatori koji ne bi znali naći ni putokaz do Teslića, ali zato brste svjetsku politiku kao veliki :)
Šta ima, "krajnja desnica". Šta su onda neonacisti i fašisti, krajnija desnica? Propali ljevičari i NGO uhljebi daju ovakve epitete ljudima koji žele spasiti EU i svoje države od sloma. Samo naprijed Demokrati.
Mislim da ce najvece iznenadjenje na ovim izborima biti ulazak u parlament AFS-Alternativa za Svedsku. A to su pravi nacisti izbaceni iz SD-a zbog antisemitizma.Vrlo jednostavni i bice tako na kraju u citavoj Europi,jer i ovi su korumpirani i ne rjesavaju samo problem zabranom nosenja marama.To je bio samo nacin da se dodje na vlast u sustini problem ostaje isti - a to je kapitalizam,potpuno ista situacija kao pred WW2
Ma nije njih SD izbacio vec i njih i NMR kontrolise radi dizanja tenzija i radenje prljavih poslova.
Ako hoces da ostanes moraju preci na Hriscanstvo u suprotnom šut karta. Djeca moraju da im se krste, migranti da dolaze u Crkvu, da jedu Svinjetinu i malo Isusove krvi da gucnu
Ma dok ih ne mora guziti Kacavenda sve je u redu.
Nema ove godine onih Šveđanki na kruzeru što bi se udavale, yebale sliku svoju 😂😂😂