Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ništa je to, kod nas malinari prodaju respiratore.
Da nije bivsa epidemiologinja ne bi ovako pricala. Uvijek se bivsi u bilo kojoj oblasti nadju pametovati kako je trebalo nesto drugacije raditi.
Ajd ne seri, dobila neku kintu i prica u korist WHO koji bi najvise voljeli da ova pandemija potraje 10 godina da se dobro obogate!!!!
Pa nije se predomislila niti je ona zaduzena za strategiju. Bivsa je i naravno da ima pravo na misljenje ali je naravno naslov pogresno napisan da dize buku.
Koliko znam da su Svedi jedini koji raportiraju ukupni broj umrlih, a najvise im je osoba umrlo u starackim domovima. Ostale zemlje u statisku uzimaju samo umrle u bolnickim ustanovama.
@Carsija00 - ama otkud ti znaš jadovane! Svi lažu. A mi najviše.
U Švedskoj problemi,zdravo !
Kad sam Vam govorio pratite nas broj mrtvih i njihov a samo 3x vise stanovika imaju, a davno probili 3500 mrtvih A gdje su njihove bolnice a gdje nase
@the_ab svedska uradila pravu stvar svaka im Cast pozz is Stockholma
vijesti iz svijeta: u Svedskoj problemi, zdravo!!! 😂😂😂
Zato i jest bivša epidemiologinja.
što kažu naši Švedoljubi na ovo,..oni koji bezpogovorno i slijepo vjeruju u skandinavski mentalitet i stil života te beznacionalno društvo,..
Mrš stoko, sad si progovorila. To je zločin šta ste uradili starijim. U zemljama EU virus je napravio masakr među stanovništvom iznad 65g. Posebno u staračkim domovima. U Švedskoj također. I dalje umiru.
Gdje si Lazare...
Šta kazu ovi naši šveđani,kako ovo podnose.
@ma zdravo - naši Šveđani su preko Drine u Beogradu. Govore falš ekavski i foliraju da su Sandžaklije.
Nema smisla da uvodi jer ionako je isto. Zadnja 3 dana na desetine hiljada dijasporaca doslo na USK, tako ako je nesto i bilo pod kontrolom od blokade i izolacije od 2 mjeseca. vise nije. :)
https://youtu.be/W5FampM9r78
Laze. namjerno pobili penzioniste..
@Luzzer kraaaljuu zemlja u kojoj je besplatno skolovanje , majke imaju doplatak na djecu , skolarci imaju besplatnu skolu + dzeparac , jake plate niska nezaposlenost itd itd i ti kazes pobili PENZIONISTE pa vise su ih bake dodo i cova pobili nego svedska