Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahaha, a nešto ovi isti prozivaju muslimane
Od prestavnika Crkve koja je palila neduzne na lomaci, otimala imovinu, koja je mucila ljude provodeci inkviziciju, na cijem celu kao pape su bili razvratnici i oni koji su tu poziciju kupovali novcem, koja ima svoju banku, koja je prikrivala naciste i ustase, koja je vrsila prinudno pokrstavanje, koja je prikrivala ubijanja djece koje su rodile casne sestre i koja su pokopavana unutar zidina samostana.... zar ima neko koga ce iznenaditi da se ovo desava u okviru te iste crkve
Crkva je unazadila covjecanstvo 1000 godina
Crkva je unazadila covjecanstvo 1000 godina
Fuj katolička nacija fuj!
Religije su jedno veliko sranje
cuvaj te djecu od ovih monstruma. ima ih svugdje
Kod episkopa ih Kačavende, nema im drugog lijeka !
Kaže Vedrana Rudan: Oni su protiv pedofilije i homoseksualizma van crkvenih zidina.
kod nas u Skandinaviji kad tražiš posao poslodavac traži izvod od policije da se vidi ako si kažnjavan.a fratri se žene.bolje tako nego da siluju djecu.
to su protestanti a ovo su katolici
Ma ne, to su indijanci u rezervatu. Nemoguće da su kršćandki svećenici.
Po kratkom postupku svakog svecenika ili bilo koju drugu osobu koja koristeci svoj drustveni polozaj seksualno iskoristi djete.
Muhamed je barem djevojčice silovao nije dječake..kaje u mene komšija Rahman
Hebo ti komsija rahman mamu onu vlasku neokupanu
Dio smo prirode. Monoteizam je u sukobu sa prirodom jer u prirodi nema nista mono. Nema zakona prirode samo za covjeka. Zakon prirode je isti za sve, stoga nema ni egalitarzma i svetih skrabotina. Zato smo postali neprijatelji prirode i kraj nam je blizu. Za prirodu ce to biti jos samo jedan restart. Nece se ni znati da smo postojali. Anomalija zvana monoteizam je samo ubrzala ciklus.
@daska_za_peglanje Muslimani cekaju Isusa. On je glavna uloga u drugoj epizodi ferizejsko - levitskih bajki. Ono sto je prirodno je uspjesno.Ne prilagodjava se neuspjesnom.
ti sam ne razumijes sta pises. ili ti je osho mozak isprao.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To je bio akt islamskog terorizma....
Samo se pridrzavaju svetih knjiga, punih perverzija, sadizma i podlosti.
U Islamu se desi da poneko zastrani. Ali fazon je sto u svecenike, idu ciljano ljudi pedofili. Bog te hebo, siluje dijete, a kao kaznu, premjeste ga 100 kilometara dalje.