Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...kad će im izbori?
Cim osnuju dvije partije.Al-Republikanci i Al-Demokrati. Bice i dvije televizije,Al-Fox i Al-CNN.
Kad im Ameri s tenkovima uvedu demokratiju :)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Mi fol gradimo Bosnu 20 godina ljudi preko noci naprave drzavu i jos valutu uvedu..!!
Tako ti je to kada Zionisti organizuju stvari.
Zapd je cuda, ali kad oni to hoce, stvore drzavu iz pustinjskog pijeska, krenes od izraela pa do isila
Zapad je jednom unistio Hilafet (1924 godine), muslimani su ga uspjeli djelimicno obnoviti 90 godina kasnije, a sada je na muslimanima da budu pametni i da odbrane svoj Hilafet od anglocionistickih lihvara ! muslimani, ne nasjedajte na podlu Zapadnu propagandu, ona vam govori samo ono sto anglocionisticki lihvari zele a to nema veze sa istinom !
Pa eto genocidna tvorevina je stvorena na isti nacin kao taj islamski kalifat...
a gdje vam je visoki predstavnik
Bem ti zivot gdje se ja rodih... Mi punih 20 godina "gradimo" drzavu, ni temelj udarili nismo. A oni za godinu dana vec zidove zazidali...
OVI LIČE NA DRŽAVU ISTO ONOLIKO KOLIKO KLIX LIČI NA OZBILJAN PORTAL ....?????
Jesu i ovi napravili genocid ko Srbi?
analniiticari na zapadu govore za svoje drzave kako su stvarane a prvi ce potrcati za parama
poganom cafirskom Zapadu ostaje jos samo jedna sansa da uniste Islamsku Drzavu: napraviti Republiku Siitsku i muslimansko-kurdsku federaciju ! ako su muslimani dovoljno ludi da to prihvate ... Allah je najveci ! HILAFET VISE NIKO NE MOZE UNISTITI, ni zapadni lihvari, ni šiiti, ni Jevreji !!!!!
kjafiri su se zakleli da ce sve uraditi da se Islam nikada ne ujedini
Zapad je jednom unistio Hilafet (1924 godine), muslimani su ga uspjeli djelimicno obnoviti 90 godina kasnije, a sada je na muslimanima da budu pametni i da odbrane svoj Hilafet od anglocionistickih lihvara ! muslimani, ne nasjedajte na podlu Zapadnu propagandu, ona vam govori samo ono sto anglocionisticki lihvari zele a to nema veze sa istinom !
Dinar je i prije vise od 1500 godina bio od zlata, a dirham je od srebra.
1 Dinar 4.25g zlata kosta ~$158 @ USD/XAU $1154 1 dirham 2g serbra ~$1 @ USD/XAG
IDIL je nova Sjeverna Koreja .
sta bi ti rekao sjevernoj koreji. svoji na svom. ne diraj ih i nece ni oni tebe. marva su japanci i stoka, ameri na njih bace atomsku, pobiju ih 50.000 za sat vremena i oni opet s njima dobri
i ovi iz publike mrske sve više liče na državu; al' u ku*cu! ..;)
Ovo je možda i dobra vijest. Baratati sa novcem koji doista ima vrijednost a ne kopiranim papirima na kojim pojedinci zaradiše bogatstvo i otimaju resurse. Danas za papire kupiš rudnik a vrijednost papira se preko noći sroza dok ako isti rudnik platiš u zlatu to je malo vjerovatno. New World Order is currently testing on ISIS.
Jel primaju bitcoin???
Znaci prodaju naftu za dolare i onda uzmu te dolare i nekom magijom pretvore u zlato,srebro i bakar????
Ovi iz CIE nisu to dobro prokontali,kada vec lazu nek slazu nesto pametno.