Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od cega su ameri bolovali kada su napali irak u kojem je stradalo 200 000 civila? Od cega su bolovali kada su napali afganistan? I jedni i drugi bolujete od iste boljeke a to je imperijalizam. Otimacina resursa, pokretanje ratne ekonomije i gazenje slabijeg.
Od jutros je primjećen veliki broj komentara koji je na strani Rusije, nadam se da je slučajno.
Pocela je propaganda 🤣🤣🤣🤣🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Sve je veci strah u Americi da bi Rusija i Ukrajina mogle dogovoriti mir,sjepaše im ratni biznis 😝
Ako Zelenski potpiše neki ugovor sa Rusijom biće da je i na njega korona uticala.
Između Amera i Rusa ne postoji velika razlika. Tu se samo od dva zla može odabrati manje.
Ne volim Rusiju ni Putina, ali ovo nema veze sa pameću. Čovjek samo vodi politiku. Svi su govorili da je Bush idiot a da je Trump lud pa su bili predsjednici SAD.
Haman se cijepio previše puta
Ne mora biti da je samoizolacija ucinila da se Putin ovako ponasa, cak ni infekcija koronom ( ako je uopce bio zarazen) Merkel je jos odavno govorila da on zivi u paralelnom svijetu. Bilo kako bilo, njegovo ponasanje trenutno je ponasanje psihopate!!! Uzrok nebitan.
Hijaa Putalj!!
Koja je svrha komentara vezanih za Irak, Afganistan itd. Zasto se niste digli i u to vrijeme kao danas, nego ste govorili za Bosnjake koji su organizovali protestne setnje da su teroristi. A sad kao, nije okej sto je Amerika radila, pa se i Rusima mora gledati kroz prste. Dje ste bili?
Bolestan Putin je 20 puta zdraviji od mahnitog senilnog Bidena hahaha
putin je izgubio, bez obzira sta uradi u ukrajini. zapad mu je udario takve sankcije da je pogodio 80% ruske ekonomije, a to nije ocekivao. nije nikada mogao ocekivati da ce se ovako evropa i zapad ujediniti i udariti sankcije od kojih i oni trpe ogromnu stetu.
jedino sto sada moze je da prijeti nuklearkama i bas da se vadi na neuracunjivost da bi nekoga na zapadu uplasio. ali u tom slucaju i sam putin ce biti car pepela, a rusi oko njega nisu ni tako ludi ni tako fanaticni.
Amerika kad se povukla kao miš u rupu izmišlja medijske gluposti u koju povjeruju svi
Koju psihičku bolest je imao Barack Obama kad je popalio do temelja nekoliko država?! A da, on je dobio Nobelovu nagradu za mir...
A možda ima nešto i u tome što su mu roditelji brat i sestra.
prenosi CNN
Navukli su Putina na tanak led. Sad il ce biti (s)maknut s pozicije (izgubice izbore, mora samo dovoljno Rusa da izgine, dovoljno da izgladne, da osiromase) i onda ce, kao i Lukasenko, zavrsiti kao i svi diktatori prije njega, kao Sadam, Gadafi, Causesku ... Ako prije ne pritisne crveno dugme i povede nas sve sa sobom :(
nemojte tu više lažnu takozvanu pandemiju pominjati on da ne napade Ukrajinu još bi se pričalo o brojkama
Sve je veći strah da je STAROST utjecala na Bajdenovu mogućnost razmišljanja 😁