Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@jaran pa nismo plemenska zajednica da se skidamo u kupace ispod mostova uz rijeku u koju se izljeva kanalizacija ko ciganija prije rata. Hvala Bogu da je ovo zabranjeno
@DUB 31.10.2008. u 19:06 Dobro je.... Slaba utjeha, ali ipak prija vidjeti da nismo samo mi zadrti i nazadni u ovoj Evropi.... HAJD NE KAKI!! OVDJE SVI KAKE. NEGO, STO TI RADIS U ZIVOTU? KOJE SU TO TVOJE VJESTINE? I TO STO RADIS, KAKO UTICE NA DRUGE LJUDE OKO TEBE- DIREKTNO I INDIREKTNO, A?
Ne nisu to bile Vehabije... to su primitivci... to je univerzalni naziv... svako ima svoje Vehabije, pardon, chobane i primitivose. Nisi se zajebao, jarane.
jarane, haj\' ti ljeti na Ilidži skini se u kupaće, a žena u kupaći kostim, tamo ispod mostova,...Opštinskom odlukom činiš prekršaj javnog reda i mira,...Ne znam kolika je kazna,...oko 200KM. Pa ti sada vidi.
Mora da su ovi policajci bili VEHABIJE !!! I to katoličke ( krščanske ) vehabije ! Uuuu jebo te jesam se zajebo! Ja mislio da samo mi imamo vehabije kad ono ima ih cjela Evropa. Moram sad smisliti nekog novog na koga ću optuživati za svu nepravdu na ovim prostorima,a i šire.
sta ima ljepse od lijepih rujnih dojki ? i bogu se digne .... pa sta?
Dobro je.... Slaba utjeha, ali ipak prija vidjeti da nismo samo mi zadrti i nazadni u ovoj Evropi....