Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...vidi nju...a zamisli hrpu bradatih đikana koji su joj sudili...
...j­eblo te takvo hrišćanstvo.
...ajd, ne p­izdi ustašo truljava :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ma nek se je ona nasminkala tozla stavila i cao
islam=najvece zlo
NE ZNAM ZAŠTO SE OVOJ KALAŠTURI POSVEĆUJE OVOLIKA PAŽNJA.
Neka dusice draga strpi se malo, kad ti stignu ovi iz kalifata pa te ustroje i budu polijevali kiselinom po licu da bolje rastes onda ces skuzit zasto se njoj posvecuje tolika paznja.
Ejman, ti si to sigurno procitao na provjerenim islamskim stranicama. Pa nije broj krscana neogranicen, da tako prelaze na Islam do sada ih ne bi vise ni bilo. Slazem se da neke ruznjikave frustrirane engleskinje prelaze na svasto samo da im se dokopat kakva muskarca, ali da sam na tvom mjestu ne bih to smatrala narocitim komplimentom. I za tvoju informaciju 21 je stoljece, kad kazes robinja nije mi jasno jesi li ti zatucani vahebija ili neki sado-mazo tip, hajde se ti u svojoj glavi opredijeli, vidim ja da ti podsvijest radi i nagovara te na ruzne rijeci posve neprikladne pravom vijerniku.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je dobra lekcija mnogim balijama koji zene pripadnicu druge vjere. Zene odgajaju. Zenina je uvijek zadnja.
Jasenovac i Grad. St. Ti si ruglo katolicke vjere i ruglo hrvatskog naroda! Bas kao sto su cetnici ruglo srpskog naroda i ruglo pravoslavlja, i bas kao sto su vehabije ruglo Bosnjaka i ruglo islama. Ako ti ima bilo sta nejasno uzmi malo Novi Zavjet pa citaj, a zapravo je najbolje je da se odes ubit da ne trujes zemlju. Izrode zatucani!!!!
hahahahhahah pa svakog bosnjaka koji je pobjego iz cetniteta-genocidistana za ameriku bi trebo docekat gradonacelnik nekog grada i oni su bjezali od ovakvih sudova koji sudili na smrt samo sto si gruge vjere.Prijedor 3500,Bijeljina 1000,Zvornik hiljadama Bratunac HiljadamaVisegrad hiljadama Foca hiljadama Vlasenica hiljadama,ovde u ovim gradoma su ljudi ubijani i bez suda samo sto nisu onakve vjere kako bi fasisti sjeli da oni budu,i vi dajete neku medisku paznju za jedan slucaj koji se desio u afriki a u Evropi 50.000 put ovo desilo u genocidistanu.
Kome do sada nije jasno o cemu se radi, ne treba ni da zivi. Krscani se grupisu. Armagedon!
Trebali su je odmah ubiti, nisu trebali dozvoliti da pobjegne, steta valjda se ovakve greske nece ponavljati !!!
...blećak, ide li minusanje? :)))
Da je istina da ju je sud osudio na smrt ne bi ona mogla pobjeci. Propaganda!
40 rodjaka, pa ima ih vise u ameriKi nego sto ih je ostalo u sudanu :P
Ode čistit Baraku ćenifu.
I Barak je kao i ona
Najsmjesnije sto misli da je "pobjegla" od bozije kazne :) .. interesantan primjer DEBILKE
...i to ti kažeš? :)))