Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Više bi se moglo reći da je to veći poraz zapada, pa tek onda Ukrajine.
Zar je neko sumnjao drukcije? Pa gdje ces na Rusiju, tu su svi zube polomili kroz historiju?
Evo Trump je izjavio da ce im dati 60 milijardi ali samo kao kredit. Poklona više nema. Samo mi nije jasno od čega će Ukrajinci vratiti tolike pare.
sta reče Biden?kad se završi rat u Ukrajini nastat ce novi na Balkanu
Porazena je ona kad im je genocidna usa namontirala kurcomlata za predsjednika a britanci mastali tajnim izvjestajima.
Kako sad to? Zar nije pobjeda izvjesna vec godinu
Hoće to kad se osloniš na zapadne kukavice i spletkaroše. Nama su uveli sankcije, njima sitnu politiku i prazna obećanja. Amerika valja samo izraelu jer on njom upravlja, ostali gledaju samo svoj interes. Dok ukri to ne shvate i ne naprave atomsku bombu koja im mora biti zadnji izlaz teško im se piše. Dovoljno je samo da Rusi znaju da je imaju, kasno će im biti kasnije da odgovore ako znaju da mogu prvi biti udareni. Kakve konvencije i morali kad ti zemlja pada pred očima.
zaboli bajdena za ukrajince. potrosna roba. onaj glumac ce na konjske repove.
Klix ruska propaganda? Sve za pare?
Navlače ruse da prvi napadnu. Lazu novinari.
Situacija je mnogo gora nego sto ovi opisuju. Jadnike tjeraju na liniju sa uperenim puskama a broj dezertera drasticno raste.
Mozete zamisliti kako je Ukrajincima gledati onog njihovog komicara od vodje.
Nema evropa snage a i jedinstvo .Amerika pa ćak i Engleska će napraviti ogromnu krizu u evropi padom Ukraine u ruke rusa to je neizbježno.Amerika je ovo sve skuhala i planski smislila a sada se prebacuju na midl ist jer ako i tu izgube rat imperija će pasti kinezima u ruke zajedno sa rusima.
A šta radi usrani zapad, samo lažu i kradu
Amin ya Rabbi
Pobijedit će isto ko u što su pobijedili u Siriji ili Amerikanci u Iraku i Afganistanu,nije više 45-a da imamo zemlje koje su pobijedile i one koje su kapitulirale sad su pobjednici ratni profiteri,trgovci oružja,proizvođači istog,korporacije,naftaši i ostali sponzori rata a gubitnici su obični ljudi koji ginu i oni koji sve plaćaju skuplje da bi finansirali rat.