Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uskoro Iran ulazi u Irak ali na mala vrata, ne frontalno preko granice. Iracanima je i onako dosta vise Amerikanaca.
Jedan lajk jedna raketa na Tel Aviv
Neće još dugo abd, uzrok svega je Izrael , ali čekaju daleko veća iskušenja , dolazak dedžala ( antikrista), silazak Isaa a.s. ( Isusa Mesije) izlazak naroda Jedžuž i Medžudž ( Goga i Magoga). Za to se moramo spremati i pošto to " odabrani narod" ( koji to jeste i bio , dok ne izazvaše Božiji srdžbu na sebe) neće doživjeti , jer se mora riješiti njihovo pitanje i to POTPUNIM RIJEŠENJEM da bi se pripremili za ono što nam dolazi.
amerika i njihova demokratija
Milioni sirom svijeta zale mucenika.
Gdje si Mariću Mladene da vidiš ovo!
MISLIM DA IRAN IMA OPCIJU IZGRADNJE NULEARNE BOMBE, A NAKON TOGA KAO KIM JONG UN- DOCICE TRUMP KOD NJIH NA KOLJENIMA, SVE OSTALO SU NEPROMISLJENI POSTUPCI
Pa nije svetinja
Samo da znate,ovaj most su bosanci napravili
Baš ovako su plakali i za Titom. Šta smo dobili to će dobiti i iranci.Diktatori zavšavaju glasno ali bolno.
Ja evo drugi dan očekujem da nešto kaže i Bakir I. na ovu temu. Isto tako na temu slanja vojnih trupa Turske u Libiju i nešto na temu '' masakriranja Hame'' poslije objektivizirane i potkripljenje kritike ''njegove''stranke.
@Hamoponovouredu potkrijepljene
Vidjećeš sad bježanije kad skontaju dron
Bio je ortodoksni šija i sektaš i nije neki choek,ne volim ni Ameriku ,ali nek se ga deknuli.
Docekujuci posmrtne ostatke?Ostali samo dugmici,tobejarabi
Interesantno da islamizirani Srbi daju potporu Iranu, a stotine ih otislo rusit Irak i Siriju, i ratovat protiv Iranaca na strani Assada.Za nepovjerovat.
A sto ne prikažete slavlje sunija na Bliskom istoku što su ovog smakli.