Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa zar nece bankrotirat za mjesec kosto ste govorili
Ovo je sve planirano, poslije tkz lazne pandemije i ciscenja stanovnistva i stavljanje pod kontrolu sa zatvaranjem i propusnicama sad je amerika gurnula evropu u krizu najvecu sa ovim sankcijama rusiji. ustvari to im i jeste bio cilj da nastane velika glad i propast firmi i novi svjetski poredak proklet da si bidenu i ameriko. da bogda propali u zemlju.
Vjerujte mi ovdje su samo nadrljali Ukrajinci,milion ce ih izginut i ostat sakati,ovi drugi samo huskaju i cuvaju svoju guz.cu,za 5 god. ce imati boracki zakon ko ovaj nas danasnji u parlamentu,gdje ce roditelji i invalidi dobivati crkavicu,a pobjegulje i vlastodrsci postati milioneri.
Ama sad ce kod rujana opet raspad Drzave.Bolan ko ce sa njima ikad vise.
Dok ne krepe putler ili dok nestane granatla.
Moderatori klixa nasisajte se motke! Hvala lijepa👌
Koliko to putin planira zivjeti
Najvjerovatnije će da krenu na Hrvatsku iz istog razloga kao i na -ukrajinu + toplo more...
Scott Ritter twitter suspended
Ako bi odmah Zelenski potpisao da daje Krim mozda bi nesto i spasio,ovako ce trajati dugo i citavu zemlju ce unistiti.
Staljin je isto protiv finske vodio rat i nakon dva i pol mjeseca mu je taj rat postao preskup i onda pozvao na razgovor. Što bolje naoružati Ukrajince da se brane, novac hrana oružje, a Rusiji sankcije i čekati da se u Rusiji neko sjeti da nemaju nikakav cilj.
Nato je vec trebao uci u ukrajinu jer tako bi i rusi pod "ručnom" bili a puni zrtava i razaranja bi bili
Stvarno mi je muka od ovih vidovnjak i proroka kojima mi trebamo vjerovati i ne razmišljati svojom glavom.
Ti sam i ja mogao reći za 10.000 eura plata...Uhvatite se direktno u klinč i zaustavite ovo ludilo...
Cilj SAD jeste da se Ukrajinci i Rusi još godinama ubijaju, a SAD će jednim metkom ubiti dvije muve, oslabiće Rusiju i Evropu, ali će, na svoju nesreću, ojačati Kinu
Voljeli bi vi znati šta je Putinu u glavi.. Dok se vi zavirujete, Putin će vam uletiti sledja..
Oni do podne jedno govore, od podne drugo. U međuvremenu treće misle, a četvrto je realnost, a peto pravda.