Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakve vam koristi i 100 puta veci budzet ako nemate tehnologiju i ne usmjeravate ga gdje treba i kako treba
Vidi koliki mu je...
Rusiju čupa jedino to što imaju brdo nuklearnih bombi pa se neće s njima niko biti. Ali što se tiče utjecaja, oni mogu samo na svojim granicama imati neki utjecaj, dok NATO ima utjecaj na haman cijelu planetu.
NATO ima pare a i dobru vojsku samo sto se ne mogu bas porediti sa BRICSOM=Savez Rusije,Kine,Indije,Brazila i Juzne Afrike. BRICS i NATO rade samo za svoj interes i ako NATO zeli BiH a to se vrlo lahko moze vidjeti dobice je.
NATO je anglo-cionistička vojna organizacija stvorena protiv Rusije i druge sile istoka a ne da brani svoje granice. Ona je isto napravila ratove na Bliskom Istoku i to je upalilo migranske krize i porasta terorisma. Recimo rat u Iraku je bila svijetska lažna intervencija.
Bojite se vi Rusije kao djavo od krsta. Za manje od dvadeset minuta cela Evropa bi bila samo pepeo.
Od koga se branite ? Ko vas napada ?! Pa vi i kada nemate neprijatelja, vi ga izmislite. Razumijem ja to sve, trgovina oružja je veliki biznis.
E gdje cemo da namaknemo 2% od BDP??Opet ce se uzimati krediti
Amerikanci imaju vojni bužet kao sve ostale članice NATO-a zajedno, a u ruskoj fukari da ne govorimo. Malo se vazdigli, ali ameri će to poklopiti vrlo lako, samo ako im se digne....