Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najgore po jednu zemlju je kada se u njoj vodi tzv. proxy rat, kada druge dvije sile ratuju na njenom teritoriju, Koreja, Vijetnam, Ukrajina itd. Na kraju pobjednik u tom ratu oblikuje život te zemlje, ili u gorem slučaju, ostaje nezavršen decenijama, prinudnom mirom, a zemlja živi pod tenzijama. Zvuči poznato?
Stvarno su ovi ratovi besmislena stvar, kad pogledaš razloge ratova po svijetu tačno se zapitas kako je moguće da je to ista inteligencija koja je iznjedrila jednog Teslu, Galilea, Kopernika...očekivao bi da smo intelektualno prevazišli taj pećinski nagon da imamo više zemlje, ili da se moraju i drugi molit Bogu kojem se mi molimo itd. Što je najgore rat počne u umu šačice ljudi na vlasti koji odluče svoje frustracije tako riješiti.
ovaj govori odkad ja znam a nes rec tu da se financiras prodajom droge u juznoj americi
Hizbullah, nocna mora cionista😎
Samo klixe, cemu hinjsko podvaljivanje i vadjenje iz konteksta, pri cemu bi neko mogao zakljuciti da Nasrallah prijeti krscanima?!! Nasrallah se obraca sljedbenicima ratnog zlocinca Samira Geageae, komandanta tzv. Libanonskih Snaga, koji su bili glavni izraelski saveznik u okupaciji Libana. Njegove snage su prvenstveno ubijale i masakrirale libanske krscane, a ne muslimane.
Nakon 2000., a pogotovo nakon tamburanja 2006. naci-cionisti kake u gace kada se Hizbullah spomene. Ovdje mislim na tzv. IDF.
Nije Izrael bio u pravu da će vas vratit u kameno doba jad ste već tamo.
Jedini Hezbollah je ono sto nedostaje Bosni. Pustis neprijatelja neka napreduje, ali ti svoje odbranbene kapacitete dignes na taj nivo, da koliko god tvoj neprijatelj bio jak, opet ne smije mirno spavati jer si ti sposoban i spreman na sve.