Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta je turaka na vlasti erdogan, vucic, mile, johnson, ima li jos koji ..... a ima valjda ..
@x1111tayson Mitovi i legende , turske sapunice, Turci , Grci Srbi Bosnjaci Albanci sve laz na laz od amebe i papucice pa do leta u svemir, bozanski narodi
Sad ce smrde reci da su prađeda od ovog Borisa oteli Turci od majke i.ofveli u janjicare😂😂😂
@mahalamo Pokusao si biti zanimljiv ali si zapravo pokazao koliko si ogranicen.Da li znas da ima jos muslimana u Bosni koji znaju koja je bila krsna slava njihove porodice prije nego su presli na islam. Ja licno sam imao to priliku cuti od covjeka muslimana. I sta je problem sto ste promjenili vjeru, i danas je ljudi mjenjaju. Ali problem je zaboraviti korjene, iz korjena sve potice.
Kako to??? Pa Jovan Deretic opet kaze da je on srbin...
svi smo mi ljudi
Vidi se po boji da je Turcin.
Jest plav ko Turčin
Jeste, 100% liči na Turčina. Mali, mršav, crn, sa brkovima.
Baris Jonsonoglu
Pricaju Turci da je Mile Kitic Bosnjak aka Turcin !!!
Pa to nije tajno, čovjek je Litvansko-Jevrejskog i Tursko-Čerkeskog porijekla. I veoma je opasan klovn.
dobro je pa nije srbin
Trebo je reči da je i Dodik odatle
ma kakav turcin, srbin ko i Thrump
Možda je zaista Borisov predak od prije 200+ godina bio Turčin...ali to ne čini Borisa Turčinom. Na kraju krajeva, čovjek ima pravo da se izjasni kako on hoće.
ha-ha-ha-ha ha-ha-ha-ha ha-ha-ha-ha ha-ha-ha-ha ha-ha-ha-ha , uzmem zraka pa opet ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha
Borise turcine napu........