Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni imaju srecu da su sve te zene pametne, sposobne, i da su na tim pozicijama zbog toga, a ne zato sto su podobne . Ako je neko glup, bio muskarac ili zena, unistava sve cega se dotakne, od obitelji do drzave.
@SimpleRed ***pametne i sposobne isto ko Sebija.
@YugoBalija Pa ne bas. Gospodja Izetbegovic je vise kao gospodja Klinton, objema je muz bio predsjednik, pa su zbog toga dospjele u zizu javnosti. S tom razlikom, sto je gospodja Klinton, dok joj je muz bio predsjednik, zamrzla sve svoje poslovne aktivnosti .
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Imaju disciplinovan narod koji se drzi preporuka i zivot ide dalje, a ne marvu neodgovornu koju moras sibati da shvati najjednostavnije stvari a posto to tesko ide onda je moras u tor u zabranu u karantin u ogradjen prostor u izolaciju i obustavu svega i na kraju propast ekonomije, gubitak radnih mjesta i nazadak jedno 100 godina
Jel.ovo predizborna kampanja već počela za Sebiju
Interesantno kako je yugobaliyama i FGR odmah naumpala Sebija koja je u fokus javnosti došla skoro pa juče a žena je doktorica, i na dušu joj se može staviti ono što je dobro i loše u kantonalnim medicinskim ustanovama. S druge strane, imate parazite poput Dušanke Majkić i onde Markovićke koja je išla u specijalnu školu, koje već decenijama zagorčavaju život svima u BiH, ali one su OK valjda?
Jelku za lidera!
Sebija for President..
A dali stoji isto zenski strucni stab iza ti zena koje vi mislite da imaju najbolji odgovor na coronu...
Nisam znao da je Kurz žensko?!
Da, dok druge vode žene nas vode pitschke!!!!
Sad sam ubjedjen da ne ovo Sda portal, sebija iduca za predsjednistvo
E ne serite u mojoj firmi ima oko 140 ljudi. Medju ženama bjesne stalni ratovi , mržnja, zavidnost Itd Itd
Poenta teksta je vrijeđanje inteligencije, kao da jedna osoba može promijeniti stanje pandemije
Sebija heroinaaaaa 😂😂🙌👏
Kakva hrabrost i odlučnost, potpuno suprotno, Merkel već prima kritike sa svih strana. Izjavila je to za 70 % zaraženih (56 miliona) u Njemačkoj a biće max 0,02%. Provala vijeka. Usput će zbog gripe ekonomski unazaditi zemlju za stotine milijardi eura i izgubiti evropski primat i to od Švedske koja je stvarni heroj svega ovoga.
Đeš bolje sposobnije žene od Cvijanovićke i one Majkić? Em sposobne em lijepe ;)
Jes vala baš. Žene su najbolje. Muškarci su lopovi i neznalice a žene te bez kojih ništa dobro ne može ispasti. Puno je lakše biti lopov i ukrasti i šepuriti se s merđom. Puno teže je suprotstaviti se čitavoj kulturi dosadašnjeg odgoja i običaja puštanjem u pogon novih i boljih ideja koje će oplemeniti čovječanstvo. Al druže, ima i žena svakakvih. Samo snaga obrazovanja, kulture, i civilizovanosti čini zemlju pravom bili oni s organom s vana ili iznutra.
Kad ovo procitas skontas u kakvom smo mi blatu, crnilu i bezdanu. Ljudi biraju lidere jer su sposobni a ne podobni a oni ne zele vlast da bi se obogatili nego pomogli narodu da zivi lijepo i normalno.