Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka zemlja treba donijeti svoje zakone kako da se zastiti. ako dolazi iz npr Sirije pa ne granicimo mi sa Sirijom, koliko je zemalja prosao da bi dosao do nas... vratiti ga u bilo koju od tih zemalja a onda konacno u Siriju...ovo treba biti praksa
Kakvo rjesenje, to je ucjenjivanje. Oce da ti nakrcaju drzavu nepismenom bagrom ili da platis 20 000 za svakog kojeg odbijes. Umjesto da oni drzavama placaju da ih prime jer moras potrosit da ga asimiliras i upitno je hoces li pripitomit vecinu tih primitivaca i mislit ce oce li ubit ili silovat nekoga
Pored Kuvajta, UAE, Saudije migrnate hrle ovamo....ne postoji migrantska kriza ali postoji teznja za unistenjem bijele rase i Slavena. To nije teorija zavkere vec cinjenica. Dosta toga se danas smatra teorijom zavjere. Mi Bosnjaci u Bosni smo svjedoci nevolje koju migranti donose.
zar vi niste potomci Ilira a Srbi genetski nasljednici Turaka? samo Siptari vam nece to prvo priznati
slavena???? to nema veze s nama
Sporazum je da će ih lagerovati u Bihacu i Cazinu i selektivno puštati visokoobrazovane ljude,a narkomane i bijedu ostaviti u mjestima sa bošnjačkom većinom.
Refuđis velkam