Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koristan članak da baci malo svjetla na kontekst događaja. Mi vrlo malo znamo o tom ratu, a skloni smo da se svrstavamo 'nako odoka...
Ja do sad sto sam vidio to je da hamas fula cijeli izrael a izrael tamami gazu... Hamas ofiran ko plin
kakava loša zamjena teza,šta sad ispade mi Bosanci (baš kažem Bosanci jer većina naroda bez obzira na vjeru podržava Palestinu upravo kao i što se Palestinski katolici,pravoslavci i muslimani podržavaju u namjeri da se odbrane) kao podržavamo teroriste jer je Amerika tako gleda na Hamas?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Kad ih vidim ni ne čudi me što sav svijet podržava Izrael
Islamizovani Srbi ne mogu da shvate da su Palestinci samo zeton, kojim arapske zemlje trguju sa Izraelom i Amerikom. Arapi se prema siromasnim muslimanima ponasaju kao prema nizim bicima. To su islamizovani Srbi valjda imali prilike da se uvjere u dosadasnjih 30 godina.Pogledajte kako se Arapi ponasaju prema ljudima u Bosni.
Mi Bošnjaci trebamo u potpunosti dati podršku državi Izrael, ne trebamo se voditi emocijama nego razumom. Sretno do konačne pobjede, rasturite islamske teroriste sa što manje kolateralne štete. 🇮🇱 🇧🇦
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jeste i mentalno i fizicki nakaradni brata mi ma gdije bili ......VOZdraaa....PUTUJ !!
Alii kakva prljava politika! Cuj oteli pola drzave iii ti si teroristicka organizacija sto neces da pregovaras. To ti je ko da ti udje lopov u kuci i ti ga ne prebijes nego s njim dogovaras sta ce ti iznijeti iz kuce. Lakse je tretirati ko teroristicku organizaciju da bi ljudi manje suosjecali sa narodom nad kojim se genocid vrsi. A imajte na umu da su i krscani isto tako maltretirani u Izraelu. Al valjda je veca mrznja prema muslimanima nego ljubav prema svojoj vjeri.
podsecaiu na sda
Armageddon je sve bliže...
Vako izgleda svadba u Brezi
Karinu su i jedni i drugo šanse nemaju nažalost
Fatah i Hamas su 2006 medjusobno imali oruzani sukob (gradjanski rat) zbog Gaze.
Izraelu je svejedno, Hamas ili Fatah, cilj je isti. Razlika je u podrsci ostatka svijeta. Hamas je proglasen teroristickom organizacijom i niko nije spreman podrzati njihovu borbu, ma kakva ona izgledala. Fatah je bio mnogo prihvaceniji od ostatka svijeta ali on se ne pita u Gazi. BTW Saudijska Arabija i Egipat su najvece politicko zlo bliskog istoka, tu naravno ne racunam Izrael koji se podrazumjeva.
Saudija definitivno samo pricaju nista pametno da urade da zaustave sukob, a da hoce mogli bi! Egipat bi kao da pomogne nesto sto su evo i i uradili poslali su novcanu pomoc za obnovu Gaze i eto kao medicinsku pomoc. Iran dronovima pomaze Hamasu, a imam osjecaj da Izrael i Amerika cekaju Iran da posalju vojsku u Gazu sto bi odmah se okarekterisalo napadom na saveznika Amerike i eto nam belaja
Hamas proglasen teroristima? Ko ga proglasio? Amerika koja podrazava teror nad Palestinom? Gdje god formiraju otpor muslimani oni eto su "teroristi". Jakog ti misljenja nema sta. Podrska za Fatah i Hamas, nadamo se da ce u skorijoj buducnosti odnijeti pobjedu protiv genocidasa.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja sam na strani civila, ni hamas i fatah i pakaš me ne interesuju.
to su obični TERORISTI
Nije njima lahko zivjeti u izraelu, ni jevrejima ni muslimanima
To je kao da pitas koja je razlika izmedju Sda-Snsd-Hdz... Ogromna a nikakva..
cuj politicke organizacije - sve su to teroristi, najjednostavnije receno
Što je više kleveta i laži, Hamas nam je miliji i draži.
SDA - DF ... DF je radikalno krilo odnosno Hamas