Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve njemačka prezimena u američkoj eliti..
Misliš židovska??
Šta stoji? Logika vs. kretenizam
I ne baš. Trump je u pravu što se mnogih stvari tiče, naročito kada je NYT u pitanju koji često ne izvještava objektivno i stvari prikazuje drugačije. To je opasnije za svijet nego trumpove izjave.
Stojim ja sa Putinom 😂
Gledaj ovih Putinbotova jest ih babo nastanco, pljeze po portalu. Idite radite sta besposlicari
Izdavac Nujor tajmsa Arthur Sulzberege. Po prezimenu Askenazi jevrej. Po logici stvari globalista kao i mnogi vlasnici listova TV kuca Googla Face boka banaka itd i spadaju u grupu Roshilada, kojim je Tramp protivnik a posebno u vanjskoj politici, jer ne provodi njihov novi svijetski poredak i Tramp je izlozen stalnim napadima i optuzbama za sve i svasta, od toga da je lud, izdajnik da radi za Rusiju itd.k
a sta ti imas protiv globalizma,bijedo?pa to je dobro za siromasni svijet,da se podjele radna mjesta,da nije sve u rukama bogatih kolonizatora. E moj glupane,kad te zajasu fasisti i nacisti,spominjaces ti hilari,demokratiju i globalizam,kad budes radio u logoru iza zice za tanjir vode i koru hljeba
Šta, opasno je kada se kritikuje izvještavanje NYT, a pohvalno je kada se blokiraju konzervativni portali/medijske kuće? Nema većih izvora tih fake news od ljevičarskih medija koji su, između ostalog, govorili da Trump nikako ne može pobijediti i da Clinton ima 99% šanse na izborima po njihovim "anketama". Lažu, ali njihove laži voli masa.