Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko vidim nema nikakvih pomjeranja, samo lozackih clickbait naslova na razlicitim medijima
Ben Wallace, britanski ministar odbrane: "Ako ruske snage udarite gdje treba, one će pasti." Jbt, ovaj je nadmašio i Grunfa. 🙈
rusista je fasista je rusista je nacista
Cuj engleske suplje price - Rusima nedostaje opreme, haha, pa ista prica od prvog dana rata, od prvog.
Ruski plin ide kroz Ukrajinu bez problema, Ukrajinski tankeri izvoze žito bez bez problema.Samo sirotinja gine i nikoga nije briga.
raspad sistema za ruskog agresora
Ako Wagner ne pređe na Ukrajinsku stranu kao pokret otpora protiv režima.....
Sta se desava u Ukrajini??? Veliki strah je nastupio. I posljednji Patriot sistem je jučer uništen kod Kijeva Ameri su zabranili Ukrima da vise koriste Patriot sisteme. Paralelno Ukri trebaju da prijavljuju dobiti da pokusaju zamesti da NATOstan nema odgovora za Kindzal. Jedino sto NATOvci jos pokusavaju napraviti je oćuvanje narativa nepobjedivosti tako što će stvoriti medijski, virtualni svijet koji nema veze sa stvarnosti.
Zašto onda upravo u Moskoviji sude kao izdajnicima inženjerima koji su kreirali Karindžal - zato što nepogrešivo rasturaju Patriote? 🤣🤣🤣 Vi ruZofili ste piš živi, ni lagati ne umijete
Onaj Mindzal?! Sto nije hipersonican, nego malo hipersonican... hahaha Samo namisljaj... Tako ste i mislili da ce Kijev pasti za 3 dana, da je "Moskva" potopljena da odsjece 16 NATO podmornica, da Rusi izlaze na Dunav, da je kod Harkiva bilo samo takticko navlacenje Ukrajinaca u "kotao", da ce Herson biti Staljingrad... Vi cete mantrati o "JAKIM" Rusima i kada ih napenale sa Krima. VRIJEME JE DA POCNETE SA TERAPIJOM!!!
Da se podsjetimo malo na gomilanje ruske vojske na ukrajinskoj granici krajem 2021 i početkom 2022 kao i sami početak Putinove "specijalne vojne operacije". Ko je mogao i zamisliti tada da ce se nakon godinu dana voditi bilo kakve borbe na teritoriji Rusiji i padati dronovi na Moskvu? Šta onda očekivati za još jednu godinu? Hoće li postojati Rusija ovakva i naredne godine?
Bolji je nečastan bijeg nego častan poraz.
Ruski agresori samo što nisu osvojili Ukrajinu i to bez gubitaka! 😂😂😂😂😂😂
Popcorn u agresorskoj Rusiji.Pošteno i čestitke
Pa dal su ovi normalni?!
Samo deri okupatore
Putin opet igra Damin gambit a možda i Aljehinovu odbranu!
Dodik spustio repinu, Vucic za istim stolom sa Kosovskom predsjenicom, Vinci airport zeli ulagati u BL aerodrom (cudo nisu ruzzi...) savovi danasnje ruZZije pucaju, polako... ali sigurno se spustaju na zemlju. kmmeeeeee mrski zapad... ovo je prilika... FBIH NESMIJE NISTA PODUZETI DA POMAZE GTRS-U DA VRATI DUG !!!