Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedna stara kineska poslovica: "Dabogda zivio u zanimljivom vremenu" Izgleda nas je ta kletva stigla
rat je neminovnost, bježite na selo inače će vas spaliti ko žiške.
Ništa ovdje nije zanimljivo, samo sumorno. Prvo trgovinski rat SAD-a i Kine, slušaš o fluktuacijama berze i "zabrinutosti" ekonomskih analitičara. Zatim eto ti korone. Izolacija, lockdown, represije, "zabrinutosti" WHO-a, forsiranje za inekcije, ucjene, pa drugi soj, pa treći soj... Sad konačno i rat. Hiperinflacija, nestašica hrane, nestašica energenata... to nije zanimljivo buraz, to je sumorno. Za štrik i luster.
Rokajte se il da krečim stan ?
USA spas od bankrota ima samo u ratu. Zavadi pa vladaj, britanska skola.
ha ja mislio to hrasnica
3. svjetski rat traje vec odavno.
Dabogda poceo treci svjetski rat samo radi ovih novinara sto su zavrsili žiš sad pumpaju naslovima nebitnih tema
Dabogda poceo treci svjetski rat i raznjeli ovsj klix samo radi pumpanja pregleda clanaka nekog novinara koji je zavrsio žiš
Rusija i okolne zemlje će izgledati ko Sahara, samo naprijed sotonine sluge uništite svijet.
Scenarij se odmotava ... General Patrick neki dan kaže da mu valja pripremiti svoje porno zvijezde da ratuju protiv Rusije u Evropi, a Putinovi čmarolizi ubjedjuju auditoriju da NATO vjerovatno i neće aktivirati član V zbog tamo neke Litvanije.
Nema treceg svjetskog bez bosanaca
Ako ne smanje cijenu energenata necemo niti docekati treci svijetski.
rus njet
Kakva Rusija I bakraci.Pa zaglavili su sa Ukrajinom koja ima 1% NATO naoruzanja.Bore se sa Sovjetskim oruzjem, dok Rusija koristi najmodernije rakete I avione. Mogu atomskim oruzjem ali im to Kina nece nikada dozvoliti, posto onda izumire sve.
Nabijem na onu stvar vise sve one koji probaju prouzrokovati probleme za obicni narod ...dabogda se o sebi zabavili .... fuj fuj fuj....:( Ne mogu skontati kako neko moze dati zivot za nekoga koji ima sve i uziva u svemu , a tog zaboli ona stvar sto je ovaj prvi dao zivot za njega.
Nema proć...hahha
Game of thrones je mala maca
ma mudo od labuda će napasti, samo šuplja.