Bliski istok
1
Šta je Hamas?
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SMRT ĆIFUTIMA, SMRT IZRAELU POBJEDA HAMASU AMIN!
ŽIVIO IZRAEL ! SMRT SVIM MUSLIMANIMA!
Mogu kako hoće ali ne mogu dokle hoće. Joj Adolfe Adolfe, vrati se trebamo te više nego ikada!
hamas je ne vlast dosao demokratskim izborima. tada je izrael pohapsio cetrdeset njihovih predstavnika u parlamentu od kojih vecina jos uvijek truhne u izraelskim zatvorima bez optuznice. nisu im pruzili ni jednu sansu. kada je rat izmedju palestinaca i zidova poceo, imao je skroz sekularni karakter (sjecate se da se u skolama ucilo o PLO?). sada na terenu imamo ono sto se popularno zove \"islamsko budjenje\". eto, sami su napravili fanatike i teroriste od tih ljudi!
muka mi od ove americke otrcane propagande, jos i sa-x prenosi njihova go*na.....e ja mediji i go*ana
OVO JE ČETNIČKO ŽIDOVSKA STRANICA
Allah cuva hrabre. Long live Israel.
Da, zahvaljujuci Hamasu, ovaj konflikt je prerastao iz etnicko-politickog u vjerski. Nekada su uspravo plaestinski krscani bili najaktivniji u borbi za palestinsku drzavu, ali nazalost danas su iskorijenjeni iz Gaze, vjerovatno zbog tolerancije, mira i blagostanja koje Hamas nudi u Gazi vec nekoliko godina. Posto su Palestinci ocigledno nesposobni da sami rijese problem vjerskih fanatika, to mora uraditi neko drugi. Meni je zaista zao palestinskih civila, ali Gaza je prenapucen teritorij i Hamasovci se kao posljednje pi*ke kriju po kucama vodeci urbani rat sto naravno dovodi do nevinih zrtava. Svoje pravo lice su pokazali bombaskim napadima na autobuse i ostale civilne ciljeve u Izraelu. Daleko od toga da podrzavam Izrael, ali Hamasovo djelovanje samo ucvrscuje poziciju Izraela. Nadam se da ce ih Izrael iskorijeniti i da ce Mahmoud Abbas preuzeti vlast u Gazi d akonacno dodje do uspostave palestinske drzave.
http://WWW.funhostr.com/p/nab7FZkc/This_explains_a_lot
Neslazem se sto kupujete lazi zapada u pogledu Hamasa jer Hamas je u svijetu priznalo 94% planete zemlja, jedino su ga prozvali teroristickom organizacijom Izrael , USA, Velika Britanija (GB), Australija i Canada......Tih 5 zemalja imaju najvise Zidovskog pucanstva a i u politickom vrhu su tih drzava i zato nemojte grijesiti i kupovati Zapadne Lazi u pogledu Hamasa jer Hamas legitimno iako nije dobro naorzan brani interese Palestinskog naroda.Pa pogledajte ovde http://www.funhostr.com/p/nab7FZkc/This_explains_a_lot pa onda recite sta je HAMAS.Bog!
Ma svi cete vi fasovati!
40 godina im izrael kuće ruši- pa tamo bi i GHANDI posto terorista.
joj nepismenog novinara- pa naravno zavrsio je kurs u Sarajevu za novinare ( FPN )-a ne zna ni maternji jezik....niti se razumije u tematiku o kojoj pise-sramota
ova stranica je cifutska i vlaska i nece vise dolazit ovdje
Smrt IZRAELU!