Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubice, otimaci tudje zemlje, ljudsko i moralno dno, unistavati bogomolje mogu samo oni koji za Boga ne znaju. Jer ni jedan Bog ne dozvoljava ovo sto se radi. Sjeme im se zatrlo. A znaju kmecati o svom progonu i torturi kroz koju su generacije jevreja prolazile, postali kao svoji dzelati.
https://www.sfgate.com/politics/article/Palestinian-Authority-Invites-Milosevic-to-2893451.php Palestinci se uvlačili Çetnicima u pakaš i 99. kada je cijeli svijet htio da sudi Miloševiću za ratne zločine nad Bošnjacima i Albancima. Sad treba da mi gledamo njihove interese.
Slicno se radi i u BiH, uzmite samo koordinirane provokacije iz kuhinja hdz i snsd u zadnjih pola godine : pucanje na munaru aladza dzamije u Foci , zrna oko kuca povratnika u Miljevini za Božić, tjeranje hodze u Kresevu da puse balon za ramazan, napad hdz terorista na dio Mostara, napad u Jajcu na curicu Sajru, napala je Anđelina, nacelnik Han Pijeska pretukao Bosnjaka i krio se 2 dana.Kad te neko spuca štocem, ti ne vratis, naredni put te ceka noga u glavu....
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
“ Nakon što je izraelska policija u petak napala vjernike u džamiji Al-Aqsa...” napasti ljude tokom molitve mogu samo ljudske rusevine, moralno dno.
Objekcija pa i vucic je dok je sjedio na magarecoj klupi
Ko sto oric na Božić, biku mu jbm krepalu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaki put kad je Ramazan i li Bajram zidovi napadaju jadni narod..
vazda ce se oni krkat
Super da hrišćani nisu ništa gradili na Sionu.
E bosanci, ovo nam slijedi. Mirnog razlaza neće biti. Kupujte oružije.
Policijo, udri bagru neradnicku ! Oni se nasli da u vrijeme pandemije masovno dodju kao fol da se mole bogu bez maski i distance i da prkose vlastima ...samo gazi divljake sjeme im se zatrlo
jajce ?
Licemjerni svijet, a islamski posebno ( Arabija i sl.)
zašto bjelosvjetski policajci ne stanu na rep bagri i ljudskom izrodu. ubijali su hiljade nedužnih muslimana od Iraka do Sirije, a sad bezvoljno gledaju kako čifuti otimaju palestinsku imovinu i ubijaju Palestince. šta dalje? kako glupo pitanje u tekstu! sve bin ladenovce i alkaidu, isilovce, nusra front i sve ostale "extremiste" poslati u izrael. neka ih malo terorišu
"U njemu su se nalazili jevrejski hramovi. Sada su tamo dva muslimanska sveta mjesta"....objasnjenje za ove koji zidove nazivaju "otimacima"
Kud ih nisu otjerali odatle u WWII
Iva Farrah DURAWI- Tenzije YT
Ovo se sprema nama, a ako se desi, bićemo najviše krivi mi sami. Prvi političari, a zatim običan svijet.
...Trebalo bi Auschwitz malo okrecit i provjeriti plinske peci,moglo bi zatrebati...
Heb vas Palestinci, što više budete upoznavali migrantske babune kod nas, to ce vam jasnije biti ko su Palestinci!
Jedno bezakonje ne opravdava drugo