Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Raja, odose genocidasi u Evropu, a mi jos malo necemo moc ni u halu bez vize. Sramota! BIH4EVER!
stevo PUPUSIS TI TURCINU NJEGOVU K U R C I N U
nije mogla ni kandidatura bez mladice, kad ono ispade da moze, tako ce biti i sto se tice kosova, jer eu, nema zajednicki stav po tom pitanju, pa kad udjemo drzte se turci
Ne mere srbija u evropu dok ne prizna kosovo, ne mere to tako
\" Švedski premijer Frederick Reinfelt je rekao da Srbija, da bi postala član EU, treba da završi reforme, da se pronađu ratni kriminalci i da se riješe pitanja vezana za Kosovo, učvršćivanje demokratije i tržišne ekonomije. \" KAKO IZGLEDA TO RIJESENO PITANJE VEZANO ZA KOSOVO ?? VECINA DRZAVA EUROPSKE UNIJE JE PRIZNALO KOSOVO KAO NEZAVISNU DRZAVU A TE ISTE DRZAVE CE DAVATI SAGLASNOST OKO EU - CLANSTVA SRBIJE . OD TIH 35 POGLAVLJA KOJE SRBIJA MORA OTVORITI I ZATVORITI NA SVOM PUTU DO BRISELA MORAT CE BITI I KOSOVO JEDNO OD NJIH .
Možda bi trebalo tu rečenicu malo preformulisati,ja bih rekao Što Srbija bliže EU to dalje od Bosne(mislim na teritorijalne pretenzije i genocidašku politiku)
Braco Srbi sretno!!!!!!
Bravo Mujo, kako si samo uspeo doci do ovako filozofskog zakljucka:)))
Prava vijest. Sto Srbija vise odmice od Bosne to se onda sve vise odmice od Bosne.
sto prije oni udju oni i Hrvatska ..i Bosna ce .. Ako Hrvatska udje dogodine..Srbija ce do 2114 a Bosna bi trebalo do 2118.. za Tursku nevidim sanse ,osim pridruzeni clan sa velikim pravima