Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ušli kao pioniri kad iziđu moći će igrati za kadete...puno sreće ekipa.
ako film ne snime o ovome evo glava
A zar nemaju one mini podmornice za dvoje, ili ako je uzak prolaz zasto ne rone u paru sa roniocem, cuj mjesecima moraju cekati...ovo ko da se kod nas desava, mozda cekaju da izvlace djecu pred izbore.
Biće para kad Nat Geo i Discovery naprave 36 specijalnih emisija o ovom. Iako se radi o biciklima, ne bi me čudilo da izađe i u Air Crash Investigation serijalu.
"Hrvatski spasioci spremni su, kako to javlja 24sata.hr, otići na Tajland kako bi pomogli u spašavanju djece i trenera iz pećinskog kompleksa Tham Luang, ali bi navodno zadnji korak trebao da bude poziv tajlandskih vlasti". Hahaha..evo i ja cekam da me zovnu, pa da se ukljucim u akciju.
nista bez amera i nase, cijeli svijet ih mrzi i pljuje a kad je stani-pani, onda su dobri hehe
Jedan prosječan klixov komentator bi mogao provesti vječnost u ovoj rupčagi, samo mu dati pristup klixu.
Ma samo im proturite USB kabal za punjac i pustite WiFi u pecinu. Bez ostalog se moze.
a šiša i Senzacija?
Ali ovi su momci spaseni jucer?!?
Zasto jednostavno svakom djecaku ne daju opremu za ronjenje i onda svaki djecak sa po jednim roniocem vezani uzetom ne rone ka izlazu ... pa zar moraju sami roniti
To i jeste plan koji sada razmatraju kako izvesti..mrak,mutna voda,djeca izmučena..al nadati se najboljem..
U tome je problem, ne mogu bas maloj djeci dati opremu za ronjenje...treba ipak znati kako rukovati sa tim plus mozes misliti koliko su istraumirani
pa kakvih ovdje ima pacenika da se sprdaju sa jadnom djecom sve vam .ebem ono nenormalno fasisticko.pa ima li kraja vasoj mrznji
@maltaforever kamo sreće da je njih tako sve poslat u pećinu, pa nek se onda šprdaju međusobno. Vjerujem da bi im muda tada bila manja od zrna pijeska. Iskreno se nadam da će djeca uskoro ugledat svjetlo dana.
Pa strasno😭😭😭
Šta kaže Bošnjo, kolika je kvota da će ih izvuć.
hebo ti bošnjo majku idiotsku
@novibosman345 Što, jel tvoja bolesna?
Biće najuigranija ekipa ikad.
Trener je najveci heroj ovdje!