Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Divim se drzavama koje znaju, smiju i koriste zakon da osujete protuustavne akcije grupa i pojedinaca
Polako, pričekajmo, ne pravi se račun bez krčmara! Alija hteo 100%, dobijao od Kutiljera 44% a na kraju jedva iščupa od Holbruka 23%!
@SELAMsaDRINE Čestitam, pobedili ste!
PRIKAŽI ODGOVORE (24)
Dosta nam je nase politike a kamoli tudje
@SELAMsaDRINE Evo javljaju da nosač aviona "Alija Izetbegović" isplovljava iz luke Neum da pomogne Kataloniji u bici za nezavisnost!
@Boba1970Beograd Srbi su za kataloniju kad je rijec o BiH ali isti ti srbi su protiv katalonije kad je rijec o Yugi odnosno srboslaviji.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako sam dobro shvatio,katalonci dođu kao slovenci 90_tih. Znači Španija kaput.Ako oni kaput onda EU za 3-4 god kao i ex_YU.Pa šta ćemo u EU kad znamo kraj,već to prošli.Nadrealisti u pravu bili.
kopachnosa, oruzana "pobuna" se ne pokrece sa tufaijama i dukatima nego sa orujem a zna se ko je imao oruzje.
ovako se stvara terorizam....
BHRealnost3 nema potrebe za gradjenja komplexa, tako ste gradili za vrijeme YU pa ste udarali "siptare"sve do 91-92 dok nije pocele po bosni, to ste upravo radili zbog istog komplexa koji ste gradili za vrijem bifse YU ko fol u odbrani "bratsva i jedinstva" kao zadnji mohikanci
Ovako bi zrebala i BIH vlada isto da postupi prema genocidki
Boba1970Beograd nemoj ba barba , ti bar znas kako ce to zavrsiti! ti si svjedok dogadjaja za vrime milosa kad ste ukinuli autonomiju albancima, epilog svega toga znamo svi a ti pogotovu.
Ma udri cigansku Kataloniju
Ta ciganska Katalonija je prva pruzila pomoć Bosni
kad neko pomisli da ima pravo drugome oduzeti prava i slobode, ovaj drugi ima puno pravo da prvoga pošalje u pichhky materinu. nebitno da li se radi o pojedincima ili državama. top komentar pokazuje zavidan nivo antifašizma kod ovdašnjih "antifašista".
Ovo bi bio scenarij i sa RS-om.. Ovo je ona situacija kad djetetu pruzis prst a on bi na kraju ruku do ramena.. A onda dodje taj vakat da tom istom djetetu pokazes gdje mu je mjesto i uzmes mu i onaj prst sto si mu dao.. Na kraju ostavis ga uplakanog.. To se desava sada sa katalonijom.. Pofuflase ga..
nek je se samo Kosovo odvojilo od Servije pa nek sve drugo na svijetu propadne hahaha
Od 90% ZA je bilo 43%. Znači 1/3 je bila ZA a 2/3 PROTIV.
@Nike konju to je isti procenat, 1/3 je bila ZA.
Srbi iz srbije ce ici da brane spaniju a bosanski srbi ce da brane kataloniju.
ne znaju ni sami kuda bi
dobra ti je ta ko hljeb
"Od 90 posto glasača, 43 posto ih je bilo za nezavisnost." - Klix se malo pogubio haha
Tenkovi na ulicama Barselone. Mislim, još malo pa će...
Dodigistan zalostan.