Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ratni huskac, pas rata cije su ruke umazane krvlju milionima neduznih sirom svijeta. Ovu krepotinu treba objesit za njegova matora muda.
Putin: Soros ugrožava EU više od islamista i terorizma. :-)
Marš sotono ...
E, ovo je točno. Allah Uzvišeni na svaki način učini da se pojavi istina pa makar i kroz usta čifuta i nevjernika. Ja ću reć' samo da Islam uopće ne ugrožava Europu, stim što ga ovdje čifut naziva "islamizmom i terorizmom."
koja je ovo životinja, tj. izrod ljudskog roda mati mila!
ima neke istine u svemu ovome
Onaj osjećaj kada shvatiš da su BH muslimani uz cioniste protiv Rusije.
@rade_s Cionizam (podrzavanje maticne drzave za Jevreje) nije nesto sto je zlo samo po sebi. Samo bi lijepo bilo da dalje ne kradu zemlju susjeda, vec da ostanu na onom tlu koje su prije stvaranja Izraela kupili. Btw, vise od pola Izraelskih Jevreja su porijeklom iz Arapskih drzava (Mizrahi). Cesto otjerani.
@leniica: "Cesto otjerani"? Zanimljivi ste mi kako pokusavate promijeniti historiju ili u tvom slucaju povjest. Procitaj gdje su Jevreji bjezali i gdje su objerucke prihvatani za vrijeme zlatnog doba Islama dok ste ih nemilice klali i genocidisali sirom Evrope putem kojekakvih inkvizicija.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovaj cionista pokušavao raznim likovima smaknuti I oslabiti Putinov uticaj. Dovoljno je reći da je svaki od njih pod zemljom ili u gulazima.
lik je u pravu, rusija je veliki problem.
@Franzisskoo pametni, zašto vrijeđaš, je li to fino, kulturno, vidim da si fino vaspitan.
@glas-razumaglas-razuma u zadnji 100 godina rusija egzistira na totalitarnom uređenju, sve pozitivno u društvu nije nikad došlo iz rusije, oni nisu nacija koja pruža pozitivan primjer ni u jednoj stvari koja čini humanost. Jedna obična logika. Hvale rusiju a sanjaju da idu u ameriku i mrski zapad.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa crkni više ma*er ti je*em