Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolest čovječanstva su ovi ljudi
Soros, stara poznata porodica, svi odvijeka bankari, medjusobno se vjencavali, posjeduju sve banke svijeta i daju 130 miliona za sirenje virusa. Bravo lizardi.
@vrlosamtirealan da nisi pobrkao sorosa sa rotschildima? a i ja budala, kao da zavjerasi mare za cinjenicama...
Nisam pobrkao, nego citao i istrazivao vise nego ti, najlakse je sve sto ne razumijes nazvati teorijom zavjere, a kako neko iz komentara spomenu, kako se onda puno tih teorija pokazalo istinito kroz proteklih dosta godina?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
@yserCho jeste izmišljeno. Imaš CNN fake news po kojoj vi idite, a imaš i istinu. dogovor između alije i pedofila bila. Prouči malo o clinton fondaciji. Šta su uradili u Haitiju. Koliko je puta bio na ostrvu kod pedofila weinsteina koji se "ubio' u zatvoru. Danas su clintovonvi glavni za 'trace infected'. imaju firmu koja će pratiti ljude da ih smjesti u izolaciju ako su zaraženi. Firma traži zaražene i njihove kontakte! (Totalna kontrola) Vama i šipcima je taj pedofil svetinja.
I kad već pominjes david icke'a, pa taj covjek je više pogodio u srž nego CNN ikada kad im sve saberes od kad postoje. CNN je obicni propagandni centar i 95% sto od njih dolazi su direktne laži. Ali znam da ti kao bosnjo, voliš CNN posto su lagali non stop za vreme rata u ex YU u vašu korist.
Glava mu ko trula jabuka,umri sotono
@KeyserChoshe pa sve što se dešava u svijetu zadnjih 40 godina. 9/11, rat protiv terora(a oni obučavali i stvorili te teroriste( gle sad, teroristi nestali zbog korone?:D više nema rata protiv terora već protiv korone. Teoretičari su predvideli šta će biti zbog arapskog proleća, predvideli migrante. Sve su predvideli, čak ovo sto ti se sada dešava pred ocima su predvideli. Da će nasilno da nas vakcinisu, da će da smanjuju populaciju, sve ti se odvija pred ocima ovco.
Pustite srpske, ruske i desnicarske lazi. Ovo je jedan od najvecih ljudi danasnjice, niko nije uradio za covjecanstvo koliko on. Bog mu dao sve najbolje.
@Der Rumbaher evo ga sorosev bot. Da mi je znati koliko si dobio da prodaš dušu? Ili još gore, ako ništa nisi dobio već ozbiljno tako razmišljaš. Ovca.
Vi Srbi ne bi ni znali da ga treba mrziti da ga ne mrze Putin, Orban i ostali fasisti. Mrzite demokratiju, nauku, otvorena drustva i granice(iako vas je pola u satanskim zapadnim zamljama). Smeta vam Soros, Gates, EU, SAD. Volite Trumpa jer se nadate da se nece mjesati i sve Amerikance vratiti kuci pa da vi opet mozete klati civile na Kosovu
evo ga glacni mason koji kroji sudbinu svijeta gdje ti je onaj kanibalski pajdas rokfeler u paklu vi cete imati posebno mjesto u najdubljim dijelovima istog ovako se igrati sa ljudskim zivotima
Soros se oglasio, sad kad se Bosanci upale koji ga smatraju uzrokom svih problema. :)
soroševci , miiirno ! na deeessssno ,ravnajs!
Eto vi znate ... zapitate li se da to slucajno nije propaganda protiv covjeka...Orbana, Erdogana i njima slicnih...
Gospodari zivota i smrti na ovom svijetu, ali nece pobjec od najzesce dehenemske ili vatre pakla kako god. 100 godina uzivanja, za vjecno gorenje u paklu/dzehenemu.
Crkni vise
Krepaj vise smradu
Ovaj sve zna i koji sistem dolazi samo se malo pravi lud.
Bitno da si ti spreman na sve, živi lešu.
Ko god se cudi zasto nam je mafija na vlasti zadnjih 25 godina - samo nek procita komentare na ovaj clanak... Tupi se o covjeku koji nema nikakvog uticaja na njihov zivot, a u medjuvremenu im spodobe kao Fadil i Fikret uzese dusu...
Valja i tebi umrijeti, a tek ces tad da vidis, kao sto nikad dosad nisi vidio na svoje oci