Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Softiću, MAJMUNE jedan Tuholjski! Zaveži labrnju nepismenu! Imamo hiljade diplomiranih pravnika koji su počeli zapošljavati se kao daktilografi, a ti nepismeni jad si dokazao kako si uspješan u tužbi protiv Srbije!
ti suti ti si dokazao kakav si pravnik,jednim djelom i ovo je tvoja krivica sto su ovi oslobodeni jer ti nisi uspio dokazati da je srbija agresor iako si imao milon dokaza,i molim te nemoj nam ti soliti pamet ekspertu i stajati na muku ljudima koji su ostali bez najmilijih radi ove dvojice monstruma i genocidasa
Gospodine Softiću, Nevjerovatno je bilo to da smo tebe angažirali za tako važnu stvar kao što je bila tužba protiv Srbije. No, kako se ovdje rijetko stvari događaju slučajno sve je jasno. To što jedan "vrhunski pravnik" kao Vi govori da su dokazi groblja i sl. iako se slažem s tom konstatacijom moram Vas napomenuti, iako nisam pravnik, da su gospodine Softiću dokazi jedno a Vaša lična ubjeđenja drugo!
Nema ovdje pomirenja jos za 300 godina, a za to su krive ovakvi sudovi i ovakve presude. Kako ih nije sramota osloboditi onu dvojicu cetnika nakon onoliko pobijenih nevinih od strane raznih paravojnih i spec sluzbi koje su oni obucavali. Pa to nema nigdje na svijetu. Znam samo da zelim sebe i svoju djecu drzati sto dalje od Srbije i Srba ovakovih kakvi jesu.
Sad sam razumio riječi rah.Predsjednika "Da u svijetu,ovakav kakav jest,bolji sporazum se nije mogao postići",to je mislim bila njegova prva izjava u vezi dejtonskog sporazuma.Sad slobodno mogu reći, da je BiH DOBRO PROŠLA,jer da je kojim slučajem srbija tužila BiH, SIGURNO bi bila optužena za UDRUŽENI ZLOČINAČKI PODUHVAT i AGRESIJU!
Vise tuzbi ima Srbija protiv gradana BIH zbog ubistava nego sto ima BIH protiv gradana Smrdije,nasi sve cekaju da njihov posao odradi neko drugi,koliko je Srbija uhapsila nasih gradana posle rata a nisam cuo ikoga iz Srbije da je uhapsila BIH policija.Kakva je nasa politika i pravosude nije nista cudno,samo lezi hl***vici............
NIKAD ZA NIKAD!NEMA POMIRENJA SA GENOCIDASIMA.KAKVO POMIRENJE.KOD NAS SVE NEPISMENO NEMOGU VODITI JEDNU TUZBU,A KAMOLI OVU.NESOLITE JOS VISE RANE PREZIVJELIM I ONIMA KOJI NEMAJU NIKOG SVOG.NEK SVIM SEHIDIMA DRAGI ALLAH PODARI LIJEPI DZENET.PRAVDA CE BITI KOD ALLAHA I NA SUDNJEM DANU!
Ovaj haski Tribunal je jedna obicni Vic! To sve treba otjerat u PM!!!
Generalno sam misljenja da imamo vrlo slab advokatski tim, koji pored silnih dokaza nije u stanju dobiti "ocigledan" slucaj. Dajte konacno dovedite ozbiljan expertni tim strucnjaka koji od nicega naprave nesto a kamo li u BH tuzbama protiv susjeda. Usput cestitam onima koji su profesionalno odradili posao u slucaju "prlići i hzhb", vidi se iz presude suda koliko su sposobni. Ovog Softica treba ignorisati, nize samo poraze, neka mi neko kaze sta je "pozitivno uradio u tuzbama-da ne govorim o onome za agresiju srbije na BiH"
Ti se sve ovo zasro Softicu. Sve je ovo tvoja zasluga. Tebi i Aliji izdaliji Srbi bi trebali podici spomenik i u Beogradu i u Banjaluci.
Softiću pa ti morao znati da nije dovoljno.
Srbija Srbija kurvo balkanska.
Cinjenica je da nas niko ne voli, i da sve njih boli *** sto je nas neko ovdje ubijao. Zapravo to je bio i cilj svih onih koji nam danas kroje kapu, i izricu "pravdu" cilj je bio da nas nema! Ah taj nas inat...
Ima dokaza raznih ,za sve tri strane moj Softicu
Mislio sam na sve koji su pobijeni u BiH,pa i sire...