Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast...ima pomeko ko razmišlja svojom glavom a ne glavom politika i režima
Kada je karikatura poslanika onda je sloboda govora, kad je karikatura zioniste onda je to antisemitizam. Kud ona brava ne pobise sve u charlie hebdo.
Ne podrzavam terorizam vec kad vidim ovakvo nesto svasta mi prodje kroz glavu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Postoji i u Guardianu još ljudina, nisu se svi prodali kako se misli. Bravo legendo.
Zar nisu rekli da je sloboda govora univerzalna zapadna vrijednost? Kako sada ovo. Jesu li židovi zaštićeni? Zašto???? Kako smijemo slikati muslimane, Putina…. pa nema ootkaza, već se dijele nagrade za te karikature.
Aha, jel sad vidite kako ta Zapadna Demokratija funkcioniše. Znači imao je pravo da Muhameda A.S. pravi karikaturu jer je to tzv Demokratija i govor slobode, a ne smije krvnika i teroristu Židova.
Karikatura koju je Bell poslao prošle sedmice ima riječi "Poslije Davida Levinea" iznad imena autora. Pogresan prijevod, after u recenici nije “poslije” nego “u ugledu na rad”
Sieg Heil! 🫡Free Palestine✊🏼
Ponjamke im se na sred davidove zvijezde! Ebo im pas mater
BAŠ TAKO I BILO. NEKI DAN JE BIO FILM MLETACKI TRGOVAC I DA ZAISTA JEVREJ DAO PARE POD KAMATU A ZA UZVRAT KOMAD OD MESA DA UZME. KARIKATURA BAS ODSLIKAVA BAS VJERODOSTOJNO ONO STO JE BILO.A DALI JE FILM BUDALAŠTINA GOVORI TO DA JEVREJA GLUMI ROBERT DE NIRO I OSTALA NAJ JAČA EKIPA HOLIVUDA. 🇧🇦❤️🇵🇸EDI
Kako li kasnije ruča ovaj PR Guardiana?
Naravno čim se dirne u židovsko, onda si antisemist i letiš s posla, uradiš li to isto s muslimanima, onda niti islamofob, nego naprotiv satiričar čiji se rad pravda slobodom govora i štampe.
Polako raste svijest u svijetu šta se dešava u Palestini
Zaštićeni ko medžedi majku jebali odvratnu
Slusao sam jednog rabina, nedavno. Zidovima je zabranjeno imati bilo kakvu drzavu i bilo gdje, po Tori, a tek ne u Svetoj zemlji. On ih naziva cionistima, koji zloupotrebljavaju Judeizam. Onaj ISIL i sve gluposti su iz njihove kuhinje. Prava vjera se mora unistiti da bi doveli svoga kralja, Antihrista/Dezala. Pocinjem ozbiljno razmisljati da su oni skuhali rucak zidovima u II S. Ratu, da bi kmecanjem dosli do Svete zemlje. Realno, bez toga ne bi mogli ni prismrditi.
Kad se el-Mesih ed-Dedžal pojavi prvi koji ce ga slijedit su židovi iz Irana tačnije iz Isfahana. 70000 hiljada će u startu da krene za njim. Postavlja se pitanje zasto ne iz Izraela, možda ga tad neće bit ili će se preselit u Iran. Kompleksne su to teme za klixa.
Lažu kad kažu da mu žele ''sve najbolje''.
Ovom izraelskom skotu glavni uzor u zivotu hitler.
Zaboravio da mu nacrta kukasti krst na celu!!! HEIL NETANYAHU!!!!
Svijet ide u krivom smjeru
Rijetki su oni koji smiju reći i napisati istinu danas.Neki dan je Vedrana Rudan napisala da je Izrael fašistička država ali da je neki Bošnjak to napisao završio bi na crnoj listi.