Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prof Žižić je u pravu. Dovoljno je analizirati lažno-zabrinutog i plačljivog Vučića, njegove neiskrene i zastrašujuće poruke kojima stigmazizira čitave populacione grupe. S druge strane imamo dopisnika televizije iz Bihaća koji pod pritiskom autoriteta odlučuje šalje informaciju kako ''Sarajevski UKCS'' neće da primi teškog bolesnika i katastrofalan odgovor ''uvažene'' prof. (ginekologije),do prije nekoliko dana samoproglašenog eksperta za epidemiologiju i Mesiju.
Moze li se objavljivati ista manje sumorno? Samo crnjak na crnjak.
U demokratskim drzavama u kojim nema konstitutivnih naroda, u kojima postoje ravnopravni gradjani koji rade i privredjuju za jednu takvu drzavu je i prije korona virusa bilo ugodno zivjeti i raditi i tako ce i ostati i nakon ove epidemije. Tako je to stoljecima dragi moji!
nidje veze, zizek je vec odavno zastranio, ali ne svojom krivicom. svakome bi se to dogodilo kada bi ga na balkanu smatrali najpametnijim covjekom i jednim od filozofa koji obecavaju, evo vec 30 godina.
U Europi trenutno 70%- 80% zaposlenih sjedi kod kuce, fakticki su nezaposleni, i ako to potraje pola godine ili vise.. Razmislite kakav je to ekonomski, socialni i politicki udar na cjelokupni sistem i ako ce mo iskreno na cijeli drustveno politicki poredak...Najvise je Europa pogodjena, pa i USA donekle.. Sta ce sve doci poslije.... vidjet ce mo... Ali ce mnoge stvari biti drugcije..
Auuu, ne vidim potrebu da ovako crno misli Slavuj, mislim da klix treba biti oprezniji sa ovim tekstovima koji onako polulatentno pozivaju na paniku. Polako novinar, daj malo sunca.
Joj majko jeste Vise dosadni sa negativom. Sjedit cemo doma mj dana, strpit se, virus ce se smiriti kao sto se i sars smirio, naci ce se vakcina, vec se sad uspjesno smanjuje negativan ucinak virusa sa lijekovima protiv malarije. Nije smak svijeta. Pogledajte koliko je izlijecenih nemojte samo gurati statistike o tome koliko je ukupno zarazenih. Moze li malo manje senzacionalizma,malo vise logike i razuma. Idete mi vise svi na k,.ac. Sjednite doma i prestanite filozofirati.
Nebo nikad plavlje bilo nije, je*es krizu bitna je priroda a kad je priroda zdrava inda ce biti i psenice za sve nas..
@slavoj Reci ti nama bez puno filozofije - jesil se i ti obezbjedio sa tarigu**m?
Poslije ovoga ,,sranja, nista vise nece biti isto u svijetu
Sreća da je 1984 prošla🤔
Zal za onima koje si svesrdno podrzavam, gnjido globalistima?
@Monserat, *podrzavao
@Monserat, *globalistička
Meni najvise smeta sto neki (a znamo koji) ovu situaciju koriste.
Russia Today xa xa xa xa to je isto sto i Blic ili Informer
@FilipovicAlenHACKED Nazalost, na to je odavno spao. Samo smo gori mi koji nismo bili u stanju da stvorimo bolji medij od ovog smeca po kojem kopamo i pisemo danima.
@slavoj Sve si o sebi rekao kad ti je zasmetalo sto ne mozes “popit pivu” na svakom mjestu u Sarajevu. Islamofob prekriveni. I antisemit sigurno - samo sto o njima ne smije ni prnut.
@pajdo80 pogresno. Masi raje je smetalo sto ne mogu popiti pivu u Sarajevu, samo sto vama paranoicima to tesko mozes dokazati...
@pajdo80 Taman tako. CItam ga od sredine 90tih. Kvazi panker i pasivni agresivac :(