Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nasu zgradu su davno razhebali kads je juga pukla
Sta kina zeli da pokrene rat izmedu S. i J. Koreje kako bi okrenula svijet da ih optuzi zbog korone. Nece moc tu smo dok ne uzimamo nasa prava koja su nam kinezi uzeli zbog ne kontrolisanje svoju zemlju.
Uživam da čitam komentare o jako dobrom životu u S. Koreji i kako čitav svijet kroji propagande protiv njih 🙂
Sjeverna Koreja... Prave bombe a ovise o pomoći u brašnu iz SAD. Rusija isto tako. Šta mislite koliko hiljada tona uveze Rusija brašna iz Amerike... Svake godine
@Gelecek Uveze onoliko koliko plati. Ne zive od donacija
@Gelecek moze se i bez hljeba.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I to je jedan od nacina da kazu da vise ne razgovarju.
I kad procitam cesto ovde u komentarima da ovog bolesnika hvale, shvatim među kakvim bolesnicima zivim
Dok je svijet zaokupljen "koronom", dogadja se teferic na globalnom nivou. Nove tenzije na Korejskom poluostrvu, na Kashmiru se "rokaju" Kinezi i Indijci vec danima, ima zrtava na obje strane, Amerikanci izvode vojne vjezbe u zapadnom pacifiku, (najvece u zadnje tri g.) gdje ucestvuju tri nosaca aviona i mnogo drugih, u samoj Usa je svakako haos, Boze na hajr...
prica se da su je raznijeli rucnom atomskom bombom kasikarom,nevjerovatno!
Juzna koerja je vojna sila, trebaju stisnuti muda sravniti vojsku sjeverne koreje i liberirati SVOJ narod od debelog tiranina sociopate kim jong una.
Prepali se 2g mreze