Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naprotiv u svetim knjigama se spominje da su jevreji osudjeni da nemaju svoju drzavu do kraja svijeta
@BosnjakinjaodBosne Naravno da se spominje, to je drugo ime Jakuba a.s. i nema ama bas nikakve veze sa cio-nacistickom tvorevinom. Hinjsko podmetanje od najvecih hinja u ljudskoj historiji.
Ojjjj spominje se Izrael u Kur'anu. Konji jedni nacisticki fasisticki cionisticki lazljivi. Spominje se narod Benu Israil a ne nikakva fantomska drzava Izrael. Genocid cine nad nevinim narodom od 1948.godine na uvjerenju da njima nesto pripada od prije nekoliko hiljada godina. Kolonizatori smrdljivi.
sta su ti lijepe zivotinje konji skrivile da ih poistovjecujes s ovom balegom?
La ne spominje se u Kuranu no Bosna, ni Hrvatska ni bilo koja evropska drzava. Ali se pominje dzehenem/pakao i šejtan/đavo a pominjnje Israel u tom košu. Najvece zlo ovozemaljsko
Jevreji ce prvi u dzehenem to je narod koji samo pravi spletke!! Kjafiri
A što ce vam taj izrahel uopšte u vašoj lijepoj državi???
Sura El-Maide - Trpeza 78 "Jezikom Davuda i Isaa, sina Merjemina, prokleti su oni od sinova Israilovih koji nisu vjerovali - zato što su se bunili i uvijek granice zla prelazili"
Ja ne nadjoh israel niti na jednom mjestu a ucim ga redovno. Jos jedna od cionistickih spletki i lazi. Ali Allah zna i sta rade i sta misle a njegova kazna je strasna.
valjda kontaju svaka rijec koja sadrzi "is" u sebi da znaci izrael 😂😂
NA POSO NAPOSO!!!
Hoće da zakuhaju probleme svuda po svijetu, to je monstrum koji je dosad svima nama radio o glavi iz sjene i preko tuđih leđa, to je monstrum koji uživa da posvađa brata do smrti i da im on pokupi zlata, to je monstrum koji kad je pokazao lice pregubio se jer ne zna se ponašati kad ga svi gledaju, dosad se ponašao iz sjene kad smo mu vidjeli lice skrahirao se
A jesu hovn@ ovi cionisti. Gdje god se bagra pojavi ima fol svoju ''istinu'' i vrlo su drski i nametljivi, bez trunke stida i pokajanja. Pas, ker pa se postidi ...
Spomenut je narod Benu Israil, ne drzava Izrael, i nijednom u pozitivnom kontekstu. Jedini narod koji gdje god da je zivio bi ao je protjeran zbog svog ponasanja, malverzacija, kamatarenja, ponizavanja drugih isl. Narodu, muslimanima, koji su ih primili nakon sto su ih svi drugi otjerali vratili su sa 80 godina ubijanja, protjerivanja, silovanja i otimanja. Tako da Benu Israil nema se cime hvaliti sto su spomenuti u Kur'anu.
zato u Kur'anu pise da ce se muslimani ujedinit i sa ce izrashit bit porazen
@magare lijepo ti pristaje nick s tim sto bi ti majmun pristajalo bolje
bacite ih aligatorima kakvo brisanje objava..
Gebels na aparatima sta ovi rade
Gebels je za cionisticke teroriste i naciste filantrop bio
novinare rat je kad ratuju dvije vojske ko npr u Ukrajini a ovo sto cionisticka genocidna teroristicka bagra radi u Gazi je genocid i holokaust
Znaju to klitoris ko fol novinari ali nesmiju pisnut od cionistikog sefa.