Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oooo serge, tvoje je proslo. Uvijek treba paziti sta pricas. Hrvati ti sad kad su u svim eu institucijama nece ostati duzni. Govedo od coeka
Mozda je Hrvatska izgubila povjerenje u vasu pravednost, jer vidjeli smo da ste Hrvatsku osudili za uzp,a da ste Srbiju oslobodili te optuzbe. Koja ironija. Srbija koja je izvrsila agresiju na 4 susjedne drzave, oslobodjena optuzbe!?
Pa nije Hrvatska osudjena za UZP nego HRHB, nesto slicno kao i RS za genocid.
@antipapcina..da, ali haski tribunal je potvrdio i uzp i umijesanost Hrvatske i Tudjmana u rat u BiH,a to isto nije ucinio u slucaju Srbije.A svi znamo da je Srbija sa Milosevicem na celu izvrsila agresiju na Sloveniju,Hrvatsku,BiH,Kosovo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zemlja EU nema što suradivati sa ostalima. Kada uđu u EU možemo razgovarati.
Hrvati su zadnji na svim nivoima EU, pa evo i dokaza od Bramerca po ovom pitanju.
I ti zaboravio odbjeglog Djukica u Srbiju.
BiH gledaju da nestane kakva saradnja
Ovdje na Balkanu uvijek nedostaje saradnje, to nije nista novo!
U kriminalu ima saradnje! Veće bratstvo i jedinstvo nego ono Titino kad je kriminal u pitanju