Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I u Mostaru isto
Sad će Duduk požuriti sa čestitkom.
Danas sve neke lijepe vijesti....haha
Vako će i u Eresu samo čekajte. Samo ćemo mahati papa. I Hercegovina isto tako.
Inzko: Vrijeme je za ‘robusno angažiranje’ u BiH. Ocijenio je i kako je njegovo nastojanje da se stvari u BiH počnu mijenjati već dalo rezultate jer je nakon ultimatuma kojega je dao Miloradu Dodiku uklonjena ploča s imenom osuđenog ratnog zločinca Radovana Karadžića ranije postavljena na ulazu u studentski dom na Palama a ostavku je dao i predsjednik Visokog sudskog i tužiteljskog vijeća (VSTV) Milan Tegeltija blizak Miloradu Dodiku.
Pa hajde da Vas uporedimo... Katalonija se upisala u povjest kao samostalna regija vec od Srednjog vijeka. Donjeli inovacije u urbaniticke planove, inicijator demokratije, prvi koji su se uprostavili Diktatoru Franco (miks milosevica i dodika za Vas). A kad nebi se to gledalo opet RS nema izbijene kinte. Ne mozete kredit odvojit a kamoli se odvojiti hahahaa
Uporni su. Što se na njima ne primjeni odredba "prava na samoopredjeljenje" i nezavisnost a narko-Kosovo furaju ko da je Švicarska.
Dodik likes this.
Šumadinci za sirotinju